Ece Ronay Mehmet Ali Erbil'i mahkemeye verdi! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4953$% -0.15

EURO

34,9959% 0.41

STERLİN

40,6942£% 0.27

GRAM ALTIN

2.434,68%0,49

ÇEYREK ALTIN

4.049,00%-0,10

a

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’i mahkemeye verdi!

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’i mahkemeye verdi! Genç fenomen şarkıcı kendisi taciz ettiği iddiası ile eski TV programcısı Mehmet Ali Erbil’in telefonunda gelen mesajları paylaşmış aynı zamanda kendisini arayarak söylemezsem olmaz programı yetkilerinden olan Bilal Özbilge ‘nin de kendisi hakkında telefonda konuştuklarını yayınlamıştı..

EECE RONAY geri adım atması ve şikayetçi oldu! Erbil daha öncede Seda Sayan’ın ifadesi ile hizmetçisine tecavüz ettiği iddiası ile gündeme gelmişti.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini belirterek, Instagram hesabından ünlü şovmen ile yazışmalarını yayınladı. “Ahlaksızlıklar her geçen gün büyüdü! Ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip tehdit etti” iddialarının ardından Erbil sessizliğini bozdu. Ronay ise mahkemeye başvurarak Erbil’e iki ay süreyle tedbir kararı aldırdı. Tedbir kararının ardından Ece ronay İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek Erbil hakkında suç uyurusunda bulundu.

Fenomen ve şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini iddia ederek cep telefonuyla mesajlaşma görüntülerini yayınlamıştı. İddiaya göre Erbil, önce genç kıza “Bu gece yanında uyumak istediğini” belirten mesaj yazmıştı. Erbil yine iddiaya göre, genç kız itiraz edince, vücudunun bazı bölümlerini sosyal medyada niye sergilediğini soruyordu.
TACİZ İDDİASI

Mesajları yayınlayan Ronay yaptığı açıklamada, “Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın. Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir” demişti. Sonrasında “Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok degil, 5 saniye falan görünüyor klipte” diyen Ronay, “Klip sonrası ahlaksızıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü” iddiasında bulundu.

 

KORUMA KARARI ALDIRDI

Taciz iddialarının ardından magazin programına telefonla bağlanan Erbil ise, “Konuyu yargıya taşıyorum. Mesajla ne tacizi olabilir. İfşa etmesi bile ayıp. Ben kendisine böyle mesajlar atmadım o benim asistanımla irtibat halinde ben değilim” açıklamasında bulunmuştu. Aile Mahkemesi’ne başvuran genç fenomen Mehmet Ali Erbil hakkında 2 ay süre ile koruma kararı aldırdı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Merve Terim bebeğini kaybetti üzücü haberi alan herkes göz yaşlarına boğuldu

HIZLI YORUM YAP