Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile görüşen nişanlısını terk etti! Mehmet Bilir'den açıklama: Silahlı adamlar vardı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3484$% 0.29

EURO

35,1258% -0.02

STERLİN

41,0032£% -0.06

GRAM ALTIN

2.306,97%1,31

ÇEYREK ALTIN

3.970,00%0,12

a
  • Baykuş Haber
  • Magazin Haberleri
  • Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile görüşen nişanlısını terk etti! Mehmet Bilir’den açıklama: Silahlı adamlar vardı!

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile görüşen nişanlısını terk etti! Mehmet Bilir’den açıklama: Silahlı adamlar vardı!

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile görüşen nişanlısını terk etti! Mehmet Bilir’den açıklama: Silahlı adamlar vardı! Taciz iddiası ile gündeme gelen ve mesajları deşifre ve ifşa olan Mehmet Ali Erbil’e tepkiler yükselirken. Şarkıcı ve Fenomen Ece Ronay!a destek mesajları yağıyor, bir çok sanatçı ise Ece Ronay’a destek mesajları gönderirken, Erbil için ise milyonlarca kişi tutuklanması gerektiğini savunuyor, Olay’ın mahkeme aşamasına gelmesi ve herhangi bir şekilde şuan Erbil’i tutuklama ile ilgili soruşturma açılmaması ise Anayasa mahkemesinin eleştirilmesine ve savcı ve hakimlerin sessizliğinin ise milyonların tepkisine sebep oldu!

Şarkıcı Ece Ronay’ın, klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil’in kendisine gönderdiğini iddia ettiği ses kayıtlarını ve mesajlarını ifşa etmesiyle başlayan ve magazin gündemine bomba gibi düşen olayda yeni bir gelişmeler yaşanıyor. “Bunun hesabını verecek. Ben mesaj atmadım, amacı belli” diyerek kendini savunan Erbil’in, Ece Ronay’ın nişanlısı ile bir araya gelip video paylaşması dikkat çekti. Genç şarkıcıdan ve terk ettiğini duyurduğu nişanlısı Mehmet Bilir’den yeni açıklamalar geldi. İşte olay videonun perde arkası…
‘Karpuz’ isimli şarkısı ile popüler olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay (29), gönderdiği ses kayıtları ve Instagram mesajlarıyla kendisini taciz ettiğini belirttiği Mehmet Ali Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırdı.

Çağlayan Adliyesi’nden çıkarken açıklama yapan şarkıcı, “Erbil’in asistanı gizli numaradan arayarak 50 bin TL teklif etti. Zaten yaptıklarının suçunu da asistanına ve menajerine atmaya çalıştı ama ses kayıtlarını da mı asistanı attı? Asistanı çok yetenekli bir insanmış” dedi.

Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabının hikaye bölümünden Ece Ronay’ın nişanlısı Mehmet Bilir’le videosunu paylaşarak, magazin gündeminden düşmeyen olayın çözüldüğü mesajını verdi.
Ünlü şovmen, “Mehmet kardeşim Ece Ronay’ın nişanlısı. Ben onun nişanlı olduğunu bile bilmiyordum. Mehmet’i olayları kapalım, üstünü örtelim diye davet ettim. Çünkü hem kamuoyu, hem biz, hem de o taraf çok rahatsız oldu. O da beni kırmadı, davetimi kabul etti geldi ve yemeğimi yedi” ifadelerini kullandı.

Yemek sonrası konuşan Erbil’i onaylarcasına kafa sallayan Mehmet Bilir, “Sen de bizi çok güzel ağırladın” diyerek, 64 yaşındaki oyuncuya teşekkür etti.

Bu videoya sinirlenen şarkıcı, “Ben kimsenin böyle saçma bir özrünü kabul etmiyorum. Mehmet Ali Bey yılların kurdu, bizim Mehmet de saf. Kandırıp kullanmış olmalı diye düşünüyorum. Nişanlım Mehmet’in nazik barış teklifini de sonuna kadar reddediyorum” açıklamasını yaptı.

Ece Ronay, “Özür meselesinin benimle hiçbir alakası yok. Erkekler kendi arasında benim meselemi konuşup anlaşırken fikirlerimi almaya gerek duymamış. Bu arada artık sanırım artık nişanlım değil” ifadelerini kullandı.

Genç şarkıcı, nişanlısının söz konusu video için Mehmet Ali Erbil’den para aldığı iddiasına da yanıt verdi:”Mehmet para almıştır söylemleri dolanıyor. Artık nişanlım değil ama maddiyat konusunda asla ihtiyacı olmayan biri…”
“Mehmet bu haberlerde rahatsızlık duyuyordu, muhtemelen Mehmet Erbil Bey bütün kurnazlığıyla Mehmet’i ‘özür dileyeceğim, gel beraber video çekelim’ diye çok güzel bir şey yapıyormuş gibi kandırmıştır…”

“Çünkü videoda özür de var, Mehmet kendince ana haberlerdeki rezillikler dursun, ben çok ağlıyorum diye kabul etmiş olabilir ama ben böyle bir özrü kabul etmiyorum. Maddiyat tarzı haberler hoş değil, açıklamak istedim.”
Mehmet Ali Erbil’le bir araya gelerek video çektiği için nişanlısı Ece Ronay tarafından terk edilen Mehmet Bilir, tv8’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlanarak kendisini savundu.
“Ece’nin sürekli yalan haberlerle ve geçmişiyle yargılanması beni rahatsız etmeye başladı. Çevremden de çok telefon alınca konuyu çözmek için Mehmet Ali Erbil’le görüşmek istedim. Beni evine davet etti. Dün akşam saat 8’de Sarıyer’deki evine gittim. Evinin önü çok kalabalıktı, silahlı adamlar vardı. Arayıp ‘beni tongaya mı düşürmeye çalışıyorsun, kapıda silahlı adamlar var’ dedim…”
“Erbil’e ‘Ece’nin bu konularla gündem olmasını istemiyorum, senden özür mesajı bekliyorum’ dedim. ‘Tamam senin için yaparım’ dedi. Videoyu benimle beraber çekti. İlk defa böyle bir olayla karşı karşıya geldiğim için ne yapacağımı bilemedim…”
“Bana ‘Ece’yi sattın, kaç para aldın’ gibi mesajlar atıldı. Benim Mehmet Ali Erbil’in parasına ve ününe ihtiyacım yok. Ece benim böyle bir şeye ihtiyacım olmadığını çok iyi biliyor. Bu konu beni rahatsız ettiği için görüşme yaptım…”

“Evden çıktıktan sonra videoda özür dilenen kısımlar silinmiş. Benim de kardeşlerim var, böyle bir şey asla kabul edilemez. Ece’nin böyle gündem olması beni çok rahatsız ediyor. Ben bu olayda Ece’ye herhangi bir tepki de göstermedim.”

Kaynak: Milliyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’i mahkemeye verdi!

HIZLI YORUM YAP