Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendi, mutluyuz bilin istedim | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5672$% 0.42

EURO

35,4371% 0.23

STERLİN

41,6468£% 0.76

GRAM ALTIN

2.323,41%0,19

ÇEYREK ALTIN

4.003,00%0,29

a

Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendi, mutluyuz bilin istedim

Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendi, sessiz sedasız evlenen eski ünlü sunucu hayranları ile evliliğini paylaştı, Ece Erken’in 3. evliliği oldu.

Gayet mutlu görünen çiftin yakın çevresi bu mutluluk ve birliktelik uzun yıllar devam edecek, ikisi ‘de artık olgun bireyler, ece öncesinde çok iyi evlilikler yapsada eski eşlerinden gördüğü ilgisizleri geride bıraktı, Hayata yeniden tutundu ve mutlu bir evlilik yaparak hayatına devam edeceği bildiren yakın çevresi bildirdi.

Bir çok kişi ise sürpriz bir evlilik odluğunu aktarırken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ise eskiden bu yana Ece Erkene ilgisi vardı, her gördüğünde farklı bir bakışı ve yüzünde gülümseme oluyordu mutlu olacağını biliyoruz, aşkına kavuştu dedikleri iddia edildi.

Ece Erken’in, evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla aşk yaşadığı haberleri uzun süre konuşulmuş ve ardından da Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşanmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkilerine yeniden şans veren çift, Bodrum’da nikâh masasına oturdu.

“EVLENDİK”

Instagram hesabından güzel haberi duyuran Ece Erken nikâhtan fotoğraf paylaşıp altına şu notu düştü: “Herkese selam, biz evlendik… Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.”

3. KEZ NİKÂH MASASINA OTURDU

Ece Erken, 2007-2009 yılları arasında Tuncer Öztarhan, 2014-2015 yılları arasında ise Serkan Uçar ile evlilik yaşamıştı. Erken’in Uçar ile birlikteliğinden Eymen adında bir oğlu bulunuyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şeyma Subaşı Dolandırıldı mı, Yüzüğü Sahtemi Çıktı?

HIZLI YORUM YAP