Disney Plus Mega Star Tarkan İle Anlaştı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4937$% 0.03

EURO

34,7297% -0.12

STERLİN

40,4612£% -0.66

GRAM ALTIN

2.496,97%0,52

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

a

Disney Plus Mega Star Tarkan İle Anlaştı

Disney Plus Mega Star Tarkan İle Anlaştı; Milyonlarca hayranı olan Tarkan sevenlerini heyecanlandıracak bir anlaşmaya imza attı!

TÜRKİYE’NİN GRURU!

Yapmış olduğu paylaşımlar ve açıklamalar ile zaman, zaman Türkiye gündemini değiştiren Tarkan’ın anlaşması duyuruldu. Tarkan Reklam yüzü olacak, İçerik hazırlayacak.

14 Haziran’da Türkiye eğlence pazarına fırtına gibi girmeye hazırlanan dünya devi Disney Plus, Türkiye’nin en büyük 15 yıldız ismiyle marka ve yetenek yüzü anlaşması yapmıştı. Engin Akyürek’li lansman projesi “Kaçış”ın resmi duyurusunu bu sabah yapan platform bomba etkisi yaratacak bir anlaşmaya daha imza attı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Halit Ergenç, Cansu Dere, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Aras Bulut İynemli, Can Yaman, Demet Özdemir, Hande Erçel, Burak Deniz gibi birbirinden ünlü isimlerle anlaşan Disney Plus, şimdi de dev bir hamleye imza attı ve Türkiye’nin megastarı Tarkan’la el sıkıştı. Tarkan Disney Plus’la yaptığı anlaşma gereği platformun hem marka ve reklam yüzü olacak hem de içerik hazırlayacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Demet Özdemir’in cesur göğüs ve göbek dekolteli pozu

HIZLI YORUM YAP