Didem Kınalı'dan Bülent Serttaş açıklaması | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Didem Kınalı’dan Bülent Serttaş açıklaması

Oryantal Didem, günlerde konuk olduğu ‘İbo Show’ programında yaşanan olaylar ile ilgili değerlendirmede bulundu. Didem, “Yıllar sonra ‘İbo Show’a çıktın, dans ettin. Bülent Serttaş’ın sen dans etmeye başladığın zaman başını ters yöne çevirmesi olay oldu. Ne hissettin o an?” sorularına yanıt verdi.

 

Star TV’de yayınlanan ‘İbo Show’a programına katılan Bülent Serttaş’ın, dans eden oryantal Didem’e bakmamak için verdiği uğraş dikkat çekmiş, o görüntüler sosyal medyada günlerce konuşulmuştu.

Bazıları bu anları Serttaş’ın eşi Selvi Hanım’a gösterdiği sadakat duygusuyla özetlemeye çalıştı, bazıları da “Eşinden korktuğu için böyle davrandı” gibi yorumlar yaptı.

 

 

Konu hakkında Serttaş cephesi sessizliğini korurken, oryantal Didem bu duruma içerlediğini; “Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım!” sözleriyle dile getirmişti.

 

Didem yaşananların perde arkasını anlattı

Didem yaşananların perde arkasını anlattı

 

Yaşananların ardından Hürriyet’ten Hakan Gence’ye röportaj veren Didem Kınalı, İbo Show’da yaşananın perde arkasını anlattı.

 

 

“Yıllar sonra ‘İbo Show’a çıktın, dans ettin. Bülent Serttaş’ın sen dans ederken başını başka tarafa çevirmesi olay oldu. Ne hissettin o an?” sorusuna yanıt veren Didem; “Gerçekten hiç fark etmedim. Sosyal medyada gündem olunca yeniden izledim ve gördüm” dedi.

 

'O an fark etseydin tepkin nasıl olurdu?'

‘O an fark etseydin tepkin nasıl olurdu?’

 

Kınalı, “O an fark etseydin tepkin nasıl olurdu?” sorusuna da “Dururdum, “Hayırdır, ne yaptım sana” derdim. Sonra düşündüm ve aklıma bir sene önceki olay geldi. Bir düğünde sahneye çıkacaktım. “25 dakikalık şovun süresi çok fazla, 15 dakika yapalım” dediler, “Tamam” dedim. Ama sekizinci dakikada müzik durdu” cevabını verdi.

 

 

Ünlü dansçı, bunun nedenini de “Bülent Bey istedi” dendi. Az dakikası kalmış, o şarkı söyleyecekmiş. Ben de bağırdım çağırdım. Ama mekânı polise şikâyet ettiğim doğru değil. Zaten bu başıma ilk defa gelmiyor. Nedense solistler daha çok şarkı okuyabilmek için benim sahnemi yemek istiyor. Bülent Bey’le sonra hiç karşılaşmamıştık. Bana biraz haber olmak için yapılmış gibi geliyor, bilmiyorum” diye anlattı.

 

'Dünyada bu kadar değer görüp kendi ülkemde göremediğim için çok üzülüyorum'

‘Dünyada bu kadar değer görüp kendi ülkemde göremediğim için çok üzülüyorum’

 

“Bakılmayacak ya da utanılacak bir iş yaptığını düşünüyor musun?” sorusunu yanıtlayan dansçı, “Asla! Ben mesleğimi çok seviyorum. Dünyanın farklı ülkelerinde dans ediyorum. İspanya’da hayranlarım kuyruk oldu. Şili’de bir eczaneye gittim, fotoğraf çektirmekten alışveriş yapamadım. Dünyada bu kadar değer görüp kendi ülkemde göremediğim için çok üzülüyorum. Mesleğime belaltı vurulmasından da çok bıktım” diye konuştu.

 

 

Gence’nin “Nasıl bir belaltı vurma?” sorusunu da “Alnıma yapışan bir leke var, “O bir dansöz”. Böyle olması beni çok üzüyor” şeklinde yanıtladı. Bu sebeple başına gelen bir olayı da anlatan Didem, “Mesela 17 yaşımda ailemden ayrı Anadolu Yakası’nda bir ev tuttum. Sırf dansöz olduğum için ev sahibi benden habersiz eşyalarımı sokağa attı” dedi.

 

Hadise'den tepki

Hadise’den tepki

 

Sosyal medyada eğlenceli paylaşımların yanı sıra tepkilerin de odağında yer alan şarkıcı Bülent Serttaş’a, bir gönderme de meslektaşı Hadise’den geldi.

 

 

Instagram’da Didem Kınalı’nın dansını yayınlayan Hadise, gönderisine, “Dans alkışlanır, dans sanattır” notunu düştü. Hadise’nin destek paylaşımını oryantal Didem de paylaştı.

 

Bülent Serttaş'tan flaş hamle

Bülent Serttaş’tan flaş hamle

 

Herkesin bir açıklama yapmasını beklediği şarkıcı Bülent Serttaş, Instagram hesabından kendisine destek veren sosyal medya kullanıcılarının yorumlarını paylaşmıştı.

 

 

Serttaş’ın özellikle “Kişiliği, karakteri, edebi, ahlakı, sesi, ve duruşu muhteşem” gibi övgü dolu yorumları yayınlaması dikkat çekmişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Arkadaşının Aşkını Kapan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’tan romantik poz!

HIZLI YORUM YAP