Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un aşk teknesi! Sıcak Yakınlaşma! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3484$% 0.29

EURO

35,1258% -0.02

STERLİN

41,0032£% -0.06

GRAM ALTIN

2.306,97%1,31

ÇEYREK ALTIN

3.970,00%0,12

a

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un aşk teknesi! Sıcak Yakınlaşma!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un aşk teknesi! Sıcak Yakınlaşma! Çiçeği burnunda çiftlerin sıcak dolu dakikaları kameralara yansıdı, ikilinin hayli samimi görüntüleri ise sevenlerin beğenisini kazandı.

Ünlü Çifte daha önce Tuvalette olan görüntüleri ortaya çıkan ve telefonu hacklenen Aslı Bekiroğlu-Çağrı Telkıvıran çiftinin eşlik ettiği göründü.

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ve Aslı Bekiroğlu-Çağrı Telkıvıran çiftleri, tekne tatiline çıktı. Fethiye’de görüntülenen arkadaş grubunun renkli anları objektife böyle yansıdı.

Ciflerin samimi görüntüleri ise magazin dünyasında evlilik haberlerini güçlendirdi.

Romantik Sıcak Anlar!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un aşk teknesi! Sıcak Yakınlaşma!

Çiftin hayli samimi olduğu aşlarının en doruk noktasına kadar yaşadığı görüldü, çiftin evlenmesini isteyen binlerce kişi var.

Denize girmek için sakin bir koy seçen Demet Özdemir’i sevgilisi Oğuzhan Koç öpücük yağmuruna tuttu. Özdemir de sevgilisine sarılarak karşılık verdi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, mavi tura çıktı. Kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye koylarını gezen ünlü çiftin romantik anları objektife böyle yansıdı.

Bekiroğlu ile müzisyen sevgilisi teknenin merdivenlerden denize girmeyi tercih ederken Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ise suya atladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir tekne tatilin ‘de!

HIZLI YORUM YAP