Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile ayrıldı mı? Cicim ayları.. | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3341$% 0.24

EURO

35,0914% -0.12

STERLİN

40,9682£% -0.13

GRAM ALTIN

2.299,45%0,98

ÇEYREK ALTIN

3.967,00%-0,34

a

Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile ayrıldı mı? Cicim ayları..

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile ayrıldığı yönünde olan iddialar magazin dünyasına bomba gibi düştü, bir çok isim ise ikilinin ayrıldığını hatta evi terk ettiğini iddia etmişti.

DEMET ÖZDEMİR EVİ TERK Mİ  ETTİ?

Demet Özdemir çıkan iddialar hakkında çok sert açıklamalar yaptı. Bir çok kişiye hitaben açıklama yapan Demet Özdemir her evlilikte sorunlar olduğunu ve evi terk ettiği iddialarının asılsız olduğunu belirtti.

Karavanda basılma iddiasıyla ilgili dava açacağının altını kalın bir çizdi. Oğuzhan Koç da eşinin açıklamasını paylaştı.

 “Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil” dedi.

Özdemir, “karavan dedikodusu” hakkında da tepkili konuştu: 

“Çok sinirliyim. Bu habercilik değil, dedikodu ve bir sürü evli kadın oyuncu, evli yönetmen zan altında kaldı. Kendi ilişkimde yaşadığım kimine göre büyük, kimine göre küçük sorunlarımın bu iğrenç haberle birleştirilmesine kesinlikle katılmıyorum. Pazartesi itibarıyla hukuki sürecimiz başlayacak. Evli olan, olmayan bütün kadın oyuncuları temsilen dava açacağım.”

Özdemir’in açıklamaları sonrasında iddiaları ortaya atanların ise ara bulmak için caba sarf ettiği ve barışmak için yol aradığı iddia ediliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Emir Luca Koçhisarlı kimdir?

HIZLI YORUM YAP