Cüneyt Özdemir Sezen Aksu'yu savunacağım diye resmen saçmaladı ! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5944$% 0.36

EURO

34,8708% 0.38

STERLİN

40,6419£% 0.1

GRAM ALTIN

2.504,68%0,83

ÇEYREK ALTIN

4.275,00%0,60

a

Cüneyt Özdemir Sezen Aksu’yu savunacağım diye resmen saçmaladı !

Gazeteci Cüneyt Özdemir bugün yaptığı youtube yayının da  minik Serçe olarak bilinen Sezen Aksu’nun 5 yıl önce yazdığı ve bu şarkısında şirk içeren sözlerini savunacağım diye resmen saçmaladı…

 

Hz. Adem ile Havva hakkında şarkıların içerisinde ” CAHİL ” olarak benzetme kullanmasına , neden diyanet cevap verdi ? diye  sorular sordu. Youtube chat özelliğinde bir çok kullanıcı Cüneyt Özdemir için ” saçmaladı ! , Üzülerek İzliyorum ” diyerek yorum yaptı.

 

Hızını alamayan Cüneyt Özdemir Cübbeli Ahmet Hoca adı üzerinde hoca olan biri için neden tepki gösteriyorsun ? diye sordu . Bunlar fıkra değil Cüneyt Özdemir hani severek izlediğimiz…!

Sezen Aksu bu ülke’nin yetiştirdiği başarı isim…

Doğrudur inkar eden taş olur !

Kendi alanında bir numaralardandır…

 

Kardeşim !

Başarılı isim diye benim dini inancımı benzetme dahi kullanılsa cahil diyerek hakaret edemez. İma dahi edemez ki ; Cumhurbaşkanımız yanlış anlaşılan  bir  ” güncelleme ” olayın da bundan daha büyük tepkiler verildi. Kimseden bu kadar körü körüne savunma gelmedi..!

Bu mesele başarı meselesi değil.

Bu mesele inanış meselesi barılı veya başarısızlık meselesi değil.

 

Sezen Aksu’nun şarkılarıyla hüzünlenip veya neşelenme tatışması yaşamıyoruz . Hem kaldı ki : Öyle tecrübe dolu bir şairin bir kelime mühendisinin bu tarz toplumun hangi dinden olursa olsun inanışı hakkında hasas davranmalı. 40 senelik tecrübeden sonra bunu biz öğretmeyeceğiz haddimizde değildi fakat yapana değil yaptırana bakacaksın…!

 

Velhasıl kelam birilerini seviyoruz diye haksızken bile haklı gibi göstermek benim şahsi düşüncelerim sizlerin objektif duşunuza kendi elleriniz ile bile isteye zarar vermenizdir.

 

Gerçekten üzülerek izledim….

 

 

Dünya Basın Federasyonu Üyesi

BaykusHaber.com kurucusu 

Raif YAVUZYILMAZ

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Survivor All Star 2022 3. eleme adayı kim oldu?

HIZLI YORUM YAP