Çağla Özavcı, Çukur dizisine final öncesi dahil oldu | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5957$% 0.34

EURO

34,8189% 0.17

STERLİN

40,3853£% -0.58

GRAM ALTIN

2.510,37%1,06

ÇEYREK ALTIN

4.282,00%0,83

a

Çağla Özavcı, Çukur dizisine final öncesi dahil oldu

Çağla Özavcı, Çukur dizisine final öncesi dahil oldu, yakın zamanda final yapması beklenen diziye yeni bir oyuncu transfer oldu. Türkiye’nin en fazla izlenen dizi olan Çukur, yapmış olduğu sosyal mesajlar ve konusu ile gündeme her hafta geliyor. Bir çok diziyi geride bırakan dizinin izleyiciler final yapmasını istemiyor!.

Dört sezon boyunca aksiyon dolu macerasına soluksuz devam eden Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, final öncesi genç oyuncu Çağla Özavcı’yı kadrosuna dahil etti. Sen Anlat Karadeniz dizisinin sevilen oyuncularından olan Özavcı, 4. sezonun 33. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkacak.

Dört sezondur Show TV ekranlarından izleyici ile buluşan ve önümüzdeki aylarda da final yapması beklenen Ay Yapım imzalı Çukur, kadrosuna yeni bir ismi daha dahil etti.

İSMET KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Daha önce Sen Anlat Karadeniz, Acı Aşk gibi başarılı yapımlarda rol alan genç oyuncu Çağla Özavcı, iddialı dizinin kadrosuna katıldı. Final öncesi dizi ekibinin içinde yer alan Özavcı, 4. sezonun 33. bölümüyle birlikte izleyici karşısına çıkacak. Genç oyuncu, iddialı dizide ‘İsmet’ karakterine hayat verecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aralarında fenomenler de var! “Bu kadarı da olmaz” dedirten kar maskeli korona partisine polis baskını

HIZLI YORUM YAP