Çağatay Akman, Öykü Uslu'yu evinin önünde darp ettiği gerekçesi ile yargılanıyor, Kavga kameralara yansımış! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4820$% -0.19

EURO

34,9670% 0.35

STERLİN

40,6719£% 0.24

GRAM ALTIN

2.436,00%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.052,00%-0,02

a
  • Baykuş Haber
  • Magazin Haberleri
  • Çağatay Akman, Öykü Uslu’yu evinin önünde darp ettiği gerekçesi ile yargılanıyor, Kavga kameralara yansımış!

Çağatay Akman, Öykü Uslu’yu evinin önünde darp ettiği gerekçesi ile yargılanıyor, Kavga kameralara yansımış!

Çağatay Akman, Öykü Uslu’yu evinin önünde darp ettiği gerekçesi ile yargılanıyor, Kavga kameralara yansımış! Bir dönem sosyal medyada ünlü olup çektiği klip ile milyonlarca kişi tarafından izlenen Çağatay Akman’ın karıştığı kavga kameralara yansıdı!

POLİSİN YANIND AKAVGA ETTİ, TOKAT ATTI!

Olay yerine gelen polis ekiplerinin yanında kavga eden Çağatay Akman’ın Öykü Uslu’ya tokat attığı görüntülendi. Konuyla ilgili bir çok kesimden Akman’ın tepki aldığı bildiriliyor! Magazin kanalları ise Çağatay Akman’ın popüler dünyayı kaldıramadığını savunuyor!

Eski sevgilisi Öykü Uslu’yu evinin önünde darbettiği gerekçesiyle yargılanan şarkıcı Çağatay Akman, ifadesinde Uslu’nun evine taksi için yardım istemek amacıyla gittiğini, orada bulunan erkeklerle çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü söyledi.

Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman’ın geçtiğimiz aylarda Cihangir’de oturan eski sevgilisi oyuncu Öykü Uslu’nun kapısına dayandığı ve şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Akman’ın ifadesi de ortaya çıktı.

Uslu, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Çağatay Akman hakkında koruma talebinde bulundu. Mahkeme, Akman’ın Uslu’ya karşı tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, ikamet ettiği binaya yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.

Sabah’ta yer alan habere göre, soruşturma kapsamında ifadesi alınan Çağatay Akman, olay günü yaşananları anlattı. Şarkıcı, Cihangir’de bir mekanda oturduktan sonra Beşiktaş’a gittiğini, burada çevirdiği taksiyle Zeytinburnu’na gitmek istediğini ancak taksinin götürmediğini anlattı. Bunun üzerine yardım istemek için Uslu’nun ikametine gittiğini söyleyen Akman, burada Uslu ve arkadaşıyla tartıştıklarını, hakarete uğradığını anlattı.

Temmuz ayından beri adli kontrol şartı uygulanan Akman, bu durumun kaldırılmasını talep etti. Talebi değerlendiren hakimlik, adli kontrol uygulamasının devam etmesine karar verdi.

Öykü Uslu, kavga sırasında bir arkadaşını arayıp kendisini kurtarması için yardım istedi. Olay yerine gelen Furkan A. ile Akman arasındaki tartışma arbedeye döndü. Furkan A., ifadesinde Akman’ın kendisine “Seni öldüreceğim” dediğini anlattı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İlyas Salman için hapis cezası istendi 

HIZLI YORUM YAP