Bircan Bali, İrem Derici'nin sevgilisi Cem Belevi ile birlikte mi oldu? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Bircan Bali, İrem Derici’nin sevgilisi Cem Belevi ile birlikte mi oldu?

Bircan Bali, İrem Derici’nin sevgilisi Cem Belevi ile birlikte mi oldu? Beyaz TV kanalında uzun süredir sunuculuk yapan ve özel hayatı ile sürekli gündemde olan Bircan Bali rezil oldu!

Şarkıcı İrem Derici’nin sevgilisi ile birlikte olduğu iddia edildi. Magazin dünyası karıştı. Bircan Bali daha öncede yaşadığı aşkları ile gündem gelmişti, bir dönemine tkili TV sunucularından olan Bircan Bali daha önce defalarca kez kınadığı olayların kendisinin yaşaması sonrası açıklama yapması bekleniyor!

Bircan Bali alay konusu oldu!

Sosyal medya kullanıcıları ise Bircan Bali’yi kınarken, sunmuş odluğu TV programında ise konuyla ilgili haber yapılmaması dikkatlerden kaçmadı!

Cem Belevi’nin İrem Derici’yi Bircan Bali ile aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Öyle ki Derici İbo Show’a çıkıp aldatıldığını da açık açık anlatmıştı. Derici “3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakaladım, yakalattılar” demişti.

Yaşananlardan sonra yeni bir gelişme yaşandı. Önce Bircan Bali eski kocasıyla barıştı ve aşk pozlarını da Instagram’dan paylaştı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

16 Ocak 2022 Survivor All Star’da ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

HIZLI YORUM YAP