Bilal Hancı ve Esin Çepni boşanıyor, Üzücü haber geldi | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3326$% 0.25

EURO

35,0475% -0.23

STERLİN

40,8512£% -0.4

GRAM ALTIN

2.283,89%0,29

ÇEYREK ALTIN

3.964,00%-0,48

a

Bilal Hancı ve Esin Çepni boşanıyor, Üzücü haber geldi

Bilal Hancı ve Esin Çepni boşanıyor, Sosyal medyayı takip edenlerin tanıdığı iki ismin boşanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü..

Bilal Hancı ve Esin Çepni neden boşanıyor?

İki ünlü ismin açıklamaları sosyal medyada dolaşan asılsız haberleri ret ederek, evlilik yolunda başarılı olamadıklarını fakat görüşmeye devam edeceklerini belirten açıklama, hayranları hem sevindirdi hem üzdü!

ASILSIZ HABERLER!

Bazı sosyal medya kullanıcıların ise asılsız haberlerinin, gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. İkili arasında bazı sorunların olduğu fakat sosyal medyada olan durumlar ile alakalı durum olmadığı gözlemlendi.

Şaka ve etkileşim için boşanmıyorlar.

İkili ile ilgili olarak bazı sosyal medya kullanıcıları ise asılsız bir boşanma olduğu ve etkileşim için yaptıklarını iddia etmişti.

Diğer iddia ise sosyal medyada bir kullanıcının, Afganistan videosu çeken kafalar ekibi ile birlikte bölgeye gitmemesi yönündeydi, bu iddianın ise tamamen asılsız olduğu ve gerçeği yansıtmadığı açıklanırken, iddiayı ortaya atan kişinin etkileşim içim bu tarz paylaşımlar yaptığı iddia edildi..

İkilinin evliliklerini yürütemediği için boşanma kararı aldığı açıklandı.

Bilal Hancı’da yaptığı açıklamada, “Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik. Çok iyi iki arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Hayatıma girmiş en önemli insanı kaybetmeyi asla istemem yolunda gitmeyen şeyler vardı denedik ama düzeltemedik ve birbirimizi her zaman iyi ve güzel hatırlamak için şu an böyle bir karar aldık. Siz sevgili bizi seven tanıyan insanlara da bu açıklamayı yapma gereği duydum umarım ikimizin de bundan sonraki hayatı çok mutlu geçer. Esin, seninle çok güzel şeyler öğrendim, bana kattığın her şey için çok teşekkürler her zaman kalbimde kalacaksın.’ ifadelerini kullandı.

Esin Çepni ise, ‘Kararı almak kadar açıklamak da zormuş meğerse. Ne kadar yazıp sildiğimi bir bilseniz… Her zoru başardık belki ama insan gücünün de yetmediği şeyler var. Her şeyden önce arkadaşlığın baş tacı edildiği evlilik ilişkimizi her iki tarafın da mutluluğu için sonlandırmaya karar verdik. Elbette sürecin her detayına sahip olan sizlerle de bu kararımızı paylaşarak belki bir nebze anlayışınızı bekledik. Bilal ile olan yüksek enerjili dostluk ilişkimin sonsuza kadar sürmesini ve onun her zaman yanında olacağımı bilmesini isterim.’ mesajını yayınladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Fancepni
    2 yıl önce
    0 0

    Çok üzüldüm ya çok yakışıyorlardı bir birilerine üzüldüm, gerçekten. nasip umarım sonraki hayatlarına mutlu olurlar.

Sıradaki haber:

Ünlü Oyuncu Zeki AK Kimdir, nereli , kaç yaşında ?

HIZLI YORUM YAP