Betül Gündoğar erkek arkadaşı M.D.'den Ölüm tehdidi alıyorum" diyerek polise koştu! Serbest bırakıldı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3964$% 0.21

EURO

35,0583% -0.07

STERLİN

41,0765£% 0.39

GRAM ALTIN

2.325,00%0,25

ÇEYREK ALTIN

4.036,00%1,07

a
  • Baykuş Haber
  • Magazin Haberleri
  • Betül Gündoğar erkek arkadaşı M.D.’den Ölüm tehdidi alıyorum” diyerek polise koştu! Serbest bırakıldı!

Betül Gündoğar erkek arkadaşı M.D.’den Ölüm tehdidi alıyorum” diyerek polise koştu! Serbest bırakıldı!

Betül Gündoğar erkek arkadaşı M.D.’den Ölüm tehdidi alıyorum” diyerek polise koştu! Serbest bırakıldı! Genç Model’in polise şikayeti üzerine göz altına alınan kişinin ifadesinden sonra serbest bırakılması ise tepkilere neden oldu.

Kadın cinayetlerinin artarak devam etmesi konu olmaya devam ederken, Kişinin serbest bırakılmasına tepki devam ediyor. Konuyla alakalı açıklama yapılması ve herhangi bir kötü durumda serbest bırakanların yargılanması isteniyor.

İzmir’de modellik ile DJ’lik de yapan Betül Gündoğar (25), ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından ormanlık alana götürüldüğünü ve ölümle tehdit edildiğini ileri sürerek polise gidip sevgilisinden şikayetçi oldu.

İzmir’de toplum sağlığı merkezinde hemşire olan ve aynı zamanda modellik ile DJ’lik de yapan Betül Gündoğar (25), ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından 8 Ekim‘de kaçırılarak Manisa‘da ormanlık alana götürüldüğünü ve ölümle tehdit edildiğini ileri sürdü. Kaçırıldıktan sonra kendisine intihar etmesi için baskı da yapıldığını iddia eden Gündoğar’ın şikayeti üzerine M.D. hakkında ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Betül Gündoğar, erkek arkadaşı M.D.’den (24) geçen 8 Ekim günü ayrılmak istedi. İddiaya göre, Gündoğar’ın ayrılma isteğini M.D. kabul etmedi. M.D., Betül Gündoğar’ı Manisa’da oturan ailesinin evine bırakacağını belirterek otomobiline bindirdi, gün boyunca da inmesine izin vermeyerek hava kararınca da ormana götürdü. M.D., burada önce Gündoğar’ı ölümle tehdit etti ardından bölgedeki sarp araziden atlayıp intihar etmesi için baskı yaptı. Gündoğar, araçtan inmeyip M.D.’ye kendisini bırakması için yalvardı. Aracı çalıştırıp ormandan çıkan M.D., Gündoğar’ı bu kez de şehir merkezine getirdi. Aracı park eden M.D., Gündoğar’ın telefonunu aldı. M.D.’nin telefonla ilgilendiği sırada Gündoğar araçtan indi.

M.D., Gündoğar’ı yeniden otomobile bindirmeye çalışırken, durumu fark eden başka araçtaki 3 kişi müdahale etti. M.D., bu kişilerin tepkisi üzerine geri dönüp otomobile binerek uzaklaştı. Gündoğar’a yardımcı olan bu kişiler, telefonla polisi arayıp durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, Betül Gündoğar’ı karakola götürdü. Gündoğar’ın şikayeti üzerine M.D. hakkında ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan M.D., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Gündoğar’ın başvurusu üzerine Manisa 1. Aile Mahkemesi, M.D.’nin ev ve iş yerine 2 ay süreyle yaklaşmamasına hükmetti. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Betül Gündoğar, M.D. bana ‘Öyle kolay kolay ayrılamazsın. Bu iş ben istemediğim sürece bitmeyecek’ dedi. Şikayetçi oldum. Hakkında uzaklaştırma kararı çıktı. Hayatımı kabusa çevirdi. Tehditleri sürüyor. Yani ne kadar uzaklaştırma almış olsa da sosyal medyadan yazıyor. Korkuyorum” diye konuştu.

Kaynak: Haberler

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Metecan Birsen, Selin Ciğerci’yle aşk yaşadığı dedikodularını yalanladı

HIZLI YORUM YAP