Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş, Edis'in asistanı Simge İnce ile yakalandı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3353$% 0.23

EURO

35,1043% -0.15

STERLİN

40,9284£% -0.27

GRAM ALTIN

2.306,57%1,29

ÇEYREK ALTIN

3.969,00%0,10

a

Bensu Soral’ın eşi Hakan Baş, Edis’in asistanı Simge İnce ile yakalandı

Bensu Soral’ın eşi Hakan Baş, Edis’in asistanı Simge İnce ile yakalandı Boşanması düşünülen ikilinin ilişkileri açılmaya devam ediyor, Hakan Baş fena yakalandı! Hakan Baş Edis’in asistanı Simge İnce ile kameralara yakalanmasına açıklık getirdi, arkadaşız diyerek açıklama yaptı..

Oyuncu eşi Bensu Soral’dan boşanacağı konuşulan Hakan Baş, önceki gece Nişantaşı’nda bir partiye katıldı. Evli olan Hakan Baş parti çıkışı, Edis’in asistanı Simge İnce ile bir aracın içerisinde görüntülendi. Baş, muhabirlere “Yanlış olmasın. Hanımefendi ile aramızda öyle düşündüğünüz gibi bir durum yok.” diyerek açıklama yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Bensu Soral ile Hakan Baş çiftinin evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti. Magazin dünyasının gözde çifti olarak gösterilen Hakan Baş ile Bensu Soral, bu dedikoduların üzerine aralarında sorun olduğunu ve herkesin saygı göstermesini bekleyen bir açıklama yapmışlardı.

TEK BAŞINA PARTİYE KATILDI

İş insanı Hakan Baş, önceki gece şarkıcı Edis Görgülü’in de aralarında olduğu bir arkadaş grubuyla Nişantaşı‘nda bir partiye katıldı. İlerleyen dakikalarda Hakan Baş, Edis’in asistanlığını yaptığı öğrenilen Simge İnce ile aracının içerisinde görüntülendi. Daha sonra trafikte bir kez daha kameralara yansıyan Baş’ın görüntü vermemek için saklanması dikkat çekti.

“DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ GİBİ BİR DURUM YOK”

Görüntü vermekten kaçamayan ikili, araç içerisinden inerek açıklama yaptı. Eşi Bensu Soral ile evlerini ayıran ve boşanacakları konuşulan Hakan Baş “Arkadaşlar yanlış olmasın. Hanımefendi ile aramızda öyle düşündüğünüz gibi bir durum yok. Arkadaşlarımızla bir etkinliğe katıldık” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Madonna eteğini açtı masaya yattı!

HIZLI YORUM YAP