Ben Affleck Jennifer Lopez öpüştü fotoğraflarına beğeni yağdı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4882$% -0.19

EURO

34,7521% -0.34

STERLİN

40,4316£% -0.22

GRAM ALTIN

2.420,37%-0,38

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%-1,13

a

Ben Affleck Jennifer Lopez öpüştü fotoğraflarına beğeni yağdı!

Ben Affleck Jennifer Lopez öpüştü fotoğraflarına beğeni yağdı! Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez yeni aşkı ile aşkını paylaşan bir resim paylaştı, Paylaştığı fotoğrafta ateşli bir öpücük ile sevgilisinin yeni aşkını ‘da herkse duyurdu. Çiftin öpüşme pozu 12 saatte 5,9 milyon beğeni aldı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez 52 yaşında sevgilisi Ben Affleck 48 yaşında. Daha öncede birliktelik yaşan ikilinin tekrardan aşk yaşamaları gündem olmuştu, ikilinin paylaştığı fotoğraflar ise kısa sürede rekor kırdı.

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez, sosyal medya hesabından 17 yıl sonra yeniden aşk yaşamaya başladığı Ben Affleck ile dudak duduğa bir pozunu paylaştı. Çiftin öpüşme pozu 12 saatte 5,9 milyon beğeni aldı.

52 yaşındaki Jennifer Lopez, 3 ay önce nişanlısı Alex Rodriguez ile ilişkisini bitirdikten kısa bir süre sonra 48 yaşındaki eski sevgilisi Ben Affleck ile barıştı. İlişkilerini ilk başlarda gizli yaşayan çiftten Lopez, sosyal medya hesabından ilk paylaşımı yaparak aşkını ilan etti.

ÖPÜŞME POZUNA BEĞENİ YAĞDI

Mutlu bir özel hayatı olan Jennifer Lopez, dün 52. yaşına girdi. Yeni yaşını arkadaşları ve sevgilisiyle teknede kutlayan Lopez, 166 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Albüm olarak peş peşe bikinili pozlarını yayınlayan şarkıcı, son paylaşımında da sevgilisiyle öpüşme pozuna yer verdi. Lopez ve Affleck’in pozları kısa sürede 5,8 milyon beğeni aldı.

EVLİLİK TEKLİFİ Mİ ALDI?

Öte yandan Jennifer Lopez’in doğum gününde sevgilisi Ben Affleck’ten evlilik teklifi aldığı ileri sürüldü. Ancak çift bununla ilgili herhangi bir paylaşım yapmadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Adriana Lima, Manzaraya Karşı Verdiği Çırılçıplak Poz ile gündeme geldi!

HIZLI YORUM YAP