Aslı Enver Hamile mi? Aslı Enver ve Berkin Gökbudak bebek mi bekliyor? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5949$% 0.36

EURO

34,8757% 0.38

STERLİN

40,6375£% 0.09

GRAM ALTIN

2.501,98%0,72

ÇEYREK ALTIN

4.269,00%0,46

a

Aslı Enver Hamile mi? Aslı Enver ve Berkin Gökbudak bebek mi bekliyor?

Aslı Enver Hamile mi? Aslı Enver ve Berkin Gökbudak bebek mi bekliyor? Yaşadığı aşk hayatını evlilik ile sonuçlandıran ve Türkiye’nin en güzel kadınları arasında gösterilen başarılı ünlü oyuncu Aslı Enver ‘in hamile olduğu iddia edildi!

IŞIK HIINDA EVLİLİKLERİ MERAK UYANDIRMIŞTI

Ünlü oyuncu Aslı Enver ve Berkin Gökbudak sürpriz bir şekilde evlenmişti. Sevenleri ise bu evlilik için beklememdik bir evlilik olduğunu belirtmişti. Aslı Enver ‘in çocuk beklentisi ise sevenleri tarafından biliniyor. Bir an önce çocuğunu kucağına almak için sabırsızlanan ve doğru bir eş adayından çocuk istediğini bilinen oyuncunun hamile olduğu dedikodusu magazin dünyasına bomba gibi düştü.

aslı enver hamile mi

Aslı Enver’in doğru bir ilişki için en önemli şartının iletişim olduğu biliniyor. Geçtiğimiz günlerde aşk ve ilişkilerle ilgili açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, ‘’Konuşamadığın biriyle ilişki yaşayamıyorsun. Doğru iletişim kurunca huzur geliyor. Huzurdan sonra ise aşk doğuyor’’ ifadelerini kullanmıştı. Aslı Enver’in hamile olduğu iddiaları ise yakın çevresi tarafından reddedildi. Lakin, güzel oyuncunun bir an önce anne olmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Baykushaber.com / Magazin Haberleri / Aslı Enver

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dilan Polat kimdir, Mesleği nedir?

HIZLI YORUM YAP