Alkollü araç kullanan Defne Samyeli ehliyeti kaptırdı, ehliyetine el konuldu! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5456$% -0.01

EURO

34,9055% 0.15

STERLİN

40,6907£% 0.22

GRAM ALTIN

2.422,80%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.039,00%-0,61

a

Alkollü araç kullanan Defne Samyeli ehliyeti kaptırdı, ehliyetine el konuldu!

Alkollü araç kullanan Defne Samyeli ehliyeti kaptırdı, ehliyetine el konuldu! Eski ünlü haber spikeri olan Defne Samyeli şişlide polis çevirmesine yakalandı, ünlü haber spikerinin ehliyetine ise alkollü olduğu için el konuldu.

49 yaşında olan Defne Samyelinin ise kameralara yakalandığı iddia edildi.

Şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde Şişli’de direksiyon başında alkollü yakalandı. 49 yaşındaki Samyeli’nin ehliyetine el konuldu.

Geçtiğimiz ay koronavirüse yakalanınca sahne programlarını iptal eden Defne Samyeli, karantina süreci bittikten sonra sahnelere hızla geri dönmüştü.
Bir süredir Kuruceşme’de bir mekanda sahne alan 49 yaşındaki güzel şarkıcı, mekan çıkışı alkollü olmasına rağmen direksiyon başına geçti.
Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; trafik kontrolü sırasında alkolmetreye üfleyen Samyeli’nin yasal sınırların üzerinde alkollü olduğu tespit edildi.
Polis çevirmesiyle neye uğradığını şaşıran Defne Samyeli’nin ehliyetine altı aylığına el konuldu ve şarkıcıya ayrıca 1339 lira para cezası kesildi.
Öte yandan Bodrum’da sahne aldıktan sonra rotayı İstanbul’a çeviren ve sonrada da korona testi pozitif çıkan Defne Samyeli, iyileşir iyileşmez Kuruçeşme’deki bir mekanda sevenleri ile bir araya gelmişti.
Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Samyeli, hasta olduğu sürece anlatış “Zor günler geçirdim. Ateşler içinde kaldım ama şimdi iyiyim sahneleri özlemiştim geri geldim” şeklinde konuşmuştu.
Açık yeşil mini bir elbise giymeyi tercih eden, iki çocuk annesi Defne Samyeli; düzgün fiziği ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakmıştı.

Kaynak: Milliyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Derya Tuna’nın oturduğu sitenin bahçesinde çıkan kavga

HIZLI YORUM YAP