Ak Parti'nin eski Çorlu Ulaç belediyesi Başkanı Ömer Şakarın Oğlu Mert Şakar hakkında kumar iddiası | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3830$% 0.18

EURO

35,0974% 0.01

STERLİN

41,0851£% 0.43

GRAM ALTIN

2.456,47%2,26

ÇEYREK ALTIN

4.020,00%0,36

a

Ak Parti’nin eski Çorlu Ulaç belediyesi Başkanı Ömer Şakarın Oğlu Mert Şakar hakkında kumar iddiası

Çorlu Belediyesinin efsane olarak adlandırılan Ak Parti yöneticisinin oğlu genç kızı kandırarak kumar bataklığına düşürdü iddia edildi. 

 

Ulaşılan bilgilere göre Mert Şakar Uluç eski Belediye başkanı Ömer Şakar’nın oğlu evlilik vaadi ve babasının siyasi kariyerini ön plana çıkararak genç kadını, kandırmak yolu ile borç alıp, aldıkları borçlar ile kumar oynadığı hatta kumar makinelerinin nasıl çalıştığını öğrettiği  belirtildi.

 

 

İddiaların odak konusu olan isim Mert Şakar Bahsi geçen konu ile alakalı Mükerrem Taş ile mahkemelik olduklarını ve Çorlu Sulh ceza mahkemesi Mert Şakar’ın dosyasına takipsizlik kararı verdiği  paylaşıldı.

 

Madur Mükerrem Taş’ın ihbarları sonucunda ve mahkemeye gönderdiği ” BORÇ-ALACAK ” dekontları ile birlikte dolandırıldığına dair mahkemeye şikayet etmesi ile biten bir süreç yaşandığı iddia edildi.

 

Gönderilen para dekontlarının bir kısmı ise şu şekilde:

 

 

 

 

Çorlu Kaymakamı konu hakkında bir açıklamada bulunmadığı iddia edilirken, Gözler İçişleri bakanlığının ve Süleyman Soylu ‘ya çevrildi, Süleyman Soylunun konu hakkında açıklama yapması ve Çorlu Kaymakamı’ndan bilgi alacağı iddia edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şahan Gökbakar’dan mülteci isyanı; Neden kanımızı dökerek aldığımız bu toprakları, bu kadar rahat paylaşıma açtık

HIZLI YORUM YAP