Acun Ilıcalı 'ya sosyal medyadan tepki! Hiç bir işe yaramayan Nisa nasıl finale kaldı? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5923$% 0.35

EURO

34,8657% 0.36

STERLİN

40,7224£% 0.3

GRAM ALTIN

2.491,79%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.261,00%-0,25

a

Acun Ilıcalı ‘ya sosyal medyadan tepki! Hiç bir işe yaramayan Nisa nasıl finale kaldı?

Acun Ilıcalı ‘ya sosyal medyadan tepki! Hiç bir işe yaramayan Nisa nasıl finale kaldı? Son zamanların en fazla izlenen yarışma programlarında olan ve sezona damga vuran Survivor All Star 2022 yarışılmasının finalle çıkan isimleri belli oldu!

Daha önceki yarışmada sempatik davranışları ve oyunlarda verdiği mücadele ile adından söz ettiren ve bir kaç isim ile aşk dedikodularına karışan yarışmacı Nisa’nın bu sezon varlık göstermemesi sosyal medyanın diline düştü!

Yarışmada uyumuştu!

Yarışmada uyuya kalan Nisa için final koltuğuna oturması tepkileri beraberinde getirdi. Şampiyon Adem Kılıç ile finallerde kapışacak olan yarışmacının, Batuhan’ı elemesi ile birlikte finale çıkması sosyal medyada gündem olurken. Acun ILICALI ve ekibine tepkiler geldi. Yarışmada uyuduğu anlar ile ilgili konuşan Nisa’nın Acun Ilıcalı için ne yapıyorsan yap demesi ise sosyal medyada diğer tepkilerden birisi oldu.

BATUHAN ŞOK OLDU!

Final Koltuğun ‘da Adem ile Eşlemesi beklenen ve performansı ile bir çok kişiyi etkileyen Batuhan’ın finale çıkamaması ise tepkilerin sertleşmesini beraberinde getirdi!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cüneyt Arkın öldü mü, Hastalığı neydi?

HIZLI YORUM YAP