HDP | Baykuş Haber
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

HDP Haberleri

CHP, HDP ile ortak mı? CHP, HDP ile ortak mı?
CHP, HDP ve İYİ Parti’nin önerileri kabul edilmedi CHP, HDP ve İYİ Parti’nin önerileri kabul edilmedi
Ertelendiğini HDP duyurmuştu… Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama Ertelendiğini HDP duyurmuştu… Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama
Dünya solundan Erdoğan’a HDP çağrısı Dünya solundan Erdoğan’a HDP çağrısı
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan HDP açıklaması CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan HDP açıklaması
Ak Parti ve MHP ayrılırsa Ak Parti HDP ile masaya oturur! Ak Parti ve MHP ayrılırsa Ak Parti HDP ile masaya oturur!
HDP, Ak Parti’nin randevu talebini reddetti HDP, Ak Parti’nin randevu talebini reddetti
Devlet Bahçeli: Ak Parti ve Görüşmesi gayet doğaldır Devlet Bahçeli: Ak Parti ve Görüşmesi gayet doğaldır
Ak Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu HDP fırsatları bu defa da ıskalamasın dedi! Devlet Bahçeli ne diyecek! Ak Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu HDP fırsatları bu defa da ıskalamasın dedi! Devlet Bahçeli ne diyecek!
Ak Parti heyeti Anayasa değişikliği için HDP’yi ziyaret etti Ak Parti heyeti Anayasa değişikliği için HDP’yi ziyaret etti
HDP’li Pervin Buldan, Cumhuriyeti hedef aldı! İYİ Parti tepki gösterdi! HDP’li Pervin Buldan, Cumhuriyeti hedef aldı! İYİ Parti tepki gösterdi!
HPG Terör Örgütü HDP delegesi Ozan Çiftçiyi MİT ajanı diye infaz etti HPG Terör Örgütü HDP delegesi Ozan Çiftçiyi MİT ajanı diye infaz etti
PKK’ya bağlı Lekolin sitesi Selahattin Demirtaş’ı hedef gösterdi! PKK Demirtaş’ı istemiyor! Demirtaş devrimci değil dedi! PKK’ya bağlı Lekolin sitesi Selahattin Demirtaş’ı hedef gösterdi! PKK Demirtaş’ı istemiyor! Demirtaş devrimci değil dedi!
Bir çok ilde Terörist Abdullah Öcalan yürüyüşü yapıldı! Bir çok ilde Terörist Abdullah Öcalan yürüyüşü yapıldı!
6’lı masanın küçük ortağı Ahmet Davutoğlu HDP’ye göz kırptı! Demirtaş hakkındaki şikayetinden vazgeçti 6’lı masanın küçük ortağı Ahmet Davutoğlu HDP’ye göz kırptı! Demirtaş hakkındaki şikayetinden vazgeçti
Bebek katili PKK’dan Demirtaş’a “Mersin” ayarı: Senin hizmet etmen gereken çizgi bu Bebek katili PKK’dan Demirtaş’a “Mersin” ayarı: Senin hizmet etmen gereken çizgi bu
HDP’li lider Demirtaş’tan Millet İttifakı’na net mesaj: Aday olmaktan onur duyarım… HDP’li lider Demirtaş’tan Millet İttifakı’na net mesaj: Aday olmaktan onur duyarım…
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı: HDP’li Semra Güzel paket oldu… İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı: HDP’li Semra Güzel paket oldu…
Başkan Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemiğin dozu yükseldi…Sert sözler bir birini izledi…! Başkan Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemiğin dozu yükseldi…Sert sözler bir birini izledi…!
6’lı masada  Suriye krizi: Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’nun sözleri CHP’yi rahatsız etti 6’lı masada Suriye krizi: Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’nun sözleri CHP’yi rahatsız etti
HDP ittifaka ince ayar çekti! O ismi fazla parlatmayın, oy moy çıkmaz! HDP ittifaka ince ayar çekti! O ismi fazla parlatmayın, oy moy çıkmaz!
AK Partili Yazar duyurdu: Bebek Katili Abdullah Öcalan’a görüşme izni verilecek iddiası! AK Partili Yazar duyurdu: Bebek Katili Abdullah Öcalan’a görüşme izni verilecek iddiası!
Gazeteci Ferhat Aydoğan’dan Teröre Meydan Dayağı Gazeteci Ferhat Aydoğan’dan Teröre Meydan Dayağı
HDP’den Tarikatçı Cübbeli Ahmet’e yanıt: Allah belanı versin HDP’den Tarikatçı Cübbeli Ahmet’e yanıt: Allah belanı versin
HDP binasına silahla baskın vermeye giren kimliği meçhul kişinin kimliği belli oldu HDP binasına silahla baskın vermeye giren kimliği meçhul kişinin kimliği belli oldu
Eski HDP’li belediye başkanı, İzmir’de yakalanıp tutuklandı Eski HDP’li belediye başkanı, İzmir’de yakalanıp tutuklandı
Meral Akşener: Bizim HDP ile iş birliğimiz yok Meral Akşener: Bizim HDP ile iş birliğimiz yok
MİT’ten Suriye’de efsane operasyon ! PKK/YPG sözde sorumlusu ‘Rojvan Van’ kodlu Mehmet Aydın etkisiz hale getirildi ! MİT’ten Suriye’de efsane operasyon ! PKK/YPG sözde sorumlusu ‘Rojvan Van’ kodlu Mehmet Aydın etkisiz hale getirildi !
Fuat Oktay’dan skandal sözler! “6’lı masada PKK var” Fuat Oktay’dan skandal sözler! “6’lı masada PKK var”
Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı Cumhurbaşkanı adayı… Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı Cumhurbaşkanı adayı…
Meral Akşener o masa ‘da HDP olsa biz olmayız! Meral Akşener o masa ‘da HDP olsa biz olmayız!
Saliha Sera Kadıgil Sütlü kimdir, Nereli , Kariyeri nedir ? Saliha Sera Kadıgil Sütlü kimdir, Nereli , Kariyeri nedir ?
Ak Partili Süleyman Soylu: Furkan Vakfına orantısız güç kullanıldı! O Polislere soruşturma! Ak Partili Süleyman Soylu: Furkan Vakfına orantısız güç kullanıldı! O Polislere soruşturma!
Ak Parti’ye oy vermeyeceğim’ diyen imam hatip lisesi öğrencisini darp ve ırkçı saldırı Ak Parti’ye oy vermeyeceğim’ diyen imam hatip lisesi öğrencisini darp ve ırkçı saldırı
ASAL son seçim anketi sonuçlarını açıkladı: AK Parti İstanbul’da eridi! Ak Parti tutuştu! MHP yandı! ASAL son seçim anketi sonuçlarını açıkladı: AK Parti İstanbul’da eridi! Ak Parti tutuştu! MHP yandı!
Kılıçdaroğlu tek tek sayıp ekledi: Hepsini serbest bırakacağız! Demirtaş’ı da, Kavala’yı da, askeri öğrencileri de, düşünce mahkumlarını da Kılıçdaroğlu tek tek sayıp ekledi: Hepsini serbest bırakacağız! Demirtaş’ı da, Kavala’yı da, askeri öğrencileri de, düşünce mahkumlarını da
HDP’den Erdoğan’a ‘İmralı’ yanıtı: Destekleriz dedi yeşil ışık yaktı! HDP’den Erdoğan’a ‘İmralı’ yanıtı: Destekleriz dedi yeşil ışık yaktı!
HDP’li Musa Piroğlu’ndan çok çarpıcı İYİ Parti-CHP itirafı: İstediğimizi yapıyorlar, rahatız… HDP’li Musa Piroğlu’ndan çok çarpıcı İYİ Parti-CHP itirafı: İstediğimizi yapıyorlar, rahatız…
Meral Akşener: HDP’li Semra Güzel, Habur’da Atatürk’ün resmini indirenler, Oslo’ya bürokratları gönderenler için de fezleke hazırlansın Meral Akşener: HDP’li Semra Güzel, Habur’da Atatürk’ün resmini indirenler, Oslo’ya bürokratları gönderenler için de fezleke hazırlansın
Cemaat yurtları ve tarikat yurtlarına ilişkin önerge Ak parti ve MHP oyları ile reddedildi! Cemaat yurtları ve tarikat yurtlarına ilişkin önerge Ak parti ve MHP oyları ile reddedildi!
HDP’li Mithat Sancar’dan Erdoğan’ı kızdıracak hatırlatma! O fotoğraf Ak partililerin desteği ile çekildi! HDP’li Mithat Sancar’dan Erdoğan’ı kızdıracak hatırlatma! O fotoğraf Ak partililerin desteği ile çekildi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edirne’de ki en büyük hesabı imralıdakine verecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edirne’de ki en büyük hesabı imralıdakine verecek!
İYİ Parti’den tabanın tepkisini çeken karar! HDP ile yol birliği… İYİ Parti’den tabanın tepkisini çeken karar! HDP ile yol birliği…
CHP, HDP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi den enflasyon tepkisi! CHP, HDP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi den enflasyon tepkisi!
‘Büyük Ermenistan’ hayalinin en öncü savunucuları HDP Kongresinde onur konuğu gibi ağırlandı ‘Büyük Ermenistan’ hayalinin en öncü savunucuları HDP Kongresinde onur konuğu gibi ağırlandı
HDP’li Pervin Buldan’dan Erdoğan’a ‘çözüm süreci’ yanıtı: İmralı’ya yüzerek gitmedik! HDP’li Pervin Buldan’dan Erdoğan’a ‘çözüm süreci’ yanıtı: İmralı’ya yüzerek gitmedik!
Ankara’da “Hz. Ali’yi sevmeyiz” diyen öğretmen hakkında karar! Görevden alındı! Ankara’da “Hz. Ali’yi sevmeyiz” diyen öğretmen hakkında karar! Görevden alındı!
Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer hakkındaki iddianamedeki SADAT ayrıntısı Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer hakkındaki iddianamedeki SADAT ayrıntısı
6 muhalefet partisinin “parlamenter sistem” çalışması: ‘Yasama’ ayağı tamamlandı, HDP yok! 6 muhalefet partisinin “parlamenter sistem” çalışması: ‘Yasama’ ayağı tamamlandı, HDP yok!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meral Akşener iddiasına HDP’den yanıt, bizim önerimiz ‘de vetomuz ‘da yok! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meral Akşener iddiasına HDP’den yanıt, bizim önerimiz ‘de vetomuz ‘da yok!
Selahattin Demirtaş, Ak Partiye karşı blok çağrısı yaptı: PKK’yi kınadı, Karayılan şok oldu! Selahattin Demirtaş, Ak Partiye karşı blok çağrısı yaptı: PKK’yi kınadı, Karayılan şok oldu!
HDP’li Tan: MİT’in verdiği mektubu Kandil’e gönderdik, Murat Karayılan’a verdik! HDP’li Tan: MİT’in verdiği mektubu Kandil’e gönderdik, Murat Karayılan’a verdik!
Seçim barajı %7 olma sebebi MHP’nin çöküşünün işareti! Seçim barajı %7 olma sebebi MHP’nin çöküşünün işareti!
CHP’li Tanju Özcan ve HDP’li Serpil Kemalbay arasında mülteci gerginliği: Beni ağababalarına sor! CHP’li Tanju Özcan ve HDP’li Serpil Kemalbay arasında mülteci gerginliği: Beni ağababalarına sor!
Sosyo Politik Saha Araştırmaları Merkezi’nin son seçim anketi Ak Parti ve MHP eriyor! Sosyo Politik Saha Araştırmaları Merkezi’nin son seçim anketi Ak Parti ve MHP eriyor!
Ak Parti ve HDP Düşmanla işbirliği yapan Şeyh Said anması! Ak Parti ve HDP Düşmanla işbirliği yapan Şeyh Said anması!
Deniz Poyraz’ın Katili Onur Gencer SADAT eğitim iddiası ve saldırı öncesi görüntüleri! Deniz Poyraz’ın Katili Onur Gencer SADAT eğitim iddiası ve saldırı öncesi görüntüleri!
Ak Partili Cemil Çiçek: Sedat Peker ve HDP ile Ortaklık Açıklaması! Ak Partili Cemil Çiçek: Sedat Peker ve HDP ile Ortaklık Açıklaması!
Meral Akşener: Sedat Peker Ak Partinin aile meselesi, HDP kendi adayını çıkarsın! Meral Akşener: Sedat Peker Ak Partinin aile meselesi, HDP kendi adayını çıkarsın!
Seçim Barajı %7’ye Düşürülmeli mi? HDP detayı unutuldu! Seçim Barajı %7’ye Düşürülmeli mi? HDP detayı unutuldu!
İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlun’dan #1915Olayları’na dair açıklama ve HDP’ye Sert Tepki! İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlun’dan #1915Olayları’na dair açıklama ve HDP’ye Sert Tepki!
Ömer Faruk Gergerlioğlu TBMM’de gözaltına alındı, sonra serbest bırakıldı! Ömer Faruk Gergerlioğlu TBMM’de gözaltına alındı, sonra serbest bırakıldı!
Kemal Kılıçdaroğlu: Andımız nasıl kaldırıldı? Andımızı Kaldıran Cumhur İttifakı! Kemal Kılıçdaroğlu: Andımız nasıl kaldırıldı? Andımızı Kaldıran Cumhur İttifakı!
CHP’den Erdoğan’a zor soru Öcalan’la görüştün mü görüşmedin mi? CHP’den Erdoğan’a zor soru Öcalan’la görüştün mü görüşmedin mi?
Ak Parti HDP’ye ne söz verdi! Resimler ortaya çıkmaya başladı! Ak Parti HDP’ye ne söz verdi! Resimler ortaya çıkmaya başladı!
İki seçim anketi aynı anda sonuçlandı ! Dikkat çeken tablo açıklandı İki seçim anketi aynı anda sonuçlandı ! Dikkat çeken tablo açıklandı
Rektör Ataması Anketleri Değiştirdi! Rektör Ataması Anketleri Değiştirdi!
AİHM,HDP’li Demirtaş çelişkisini kendi eliyle ortaya çıkardı AİHM,HDP’li Demirtaş çelişkisini kendi eliyle ortaya çıkardı
Devlet Bahçeli’den son dakika flaş açıklama: Açıklasak insan içine çıkamaz! Devlet Bahçeli’den son dakika flaş açıklama: Açıklasak insan içine çıkamaz!
Muharrem İnce’den gündeme oturacak açıklamalar: Kimse kimseyi kandırmasın HDP… Muharrem İnce’den gündeme oturacak açıklamalar: Kimse kimseyi kandırmasın HDP…
HDP’li Sancar’dan tehdit gibi sözler: Bizi kapatırlarsa neler olacağını görürler HDP’li Sancar’dan tehdit gibi sözler: Bizi kapatırlarsa neler olacağını görürler
MHP, HDP için harekete geçiyor! Süre yalnız bir ay MHP, HDP için harekete geçiyor! Süre yalnız bir ay
Millet İttifakı büyük ortağı CHP: Türkeş’in eşinin ardından şimdi de Demirtaş’ı ziyaret etti! Millet İttifakı büyük ortağı CHP: Türkeş’in eşinin ardından şimdi de Demirtaş’ı ziyaret etti!
Meral Akşener: Hani o elleri kıracaktınız! Meral Akşener: Hani o elleri kıracaktınız!
Selahattin Demirtaş için tazminat ödemek veya AİHM tanımamak! Hoşunuza gidiyor mu? Selahattin Demirtaş için tazminat ödemek veya AİHM tanımamak! Hoşunuza gidiyor mu?
#HDPyeOyVereceğim Trol çalışması Deşifre edildi! #HDPyeOyVereceğim Trol çalışması Deşifre edildi!
İyi Parti HDP ve CHP Tezkereye hayır dedi ! İyi Parti HDP ve CHP Tezkereye hayır dedi !
Ak Partili isimden yeni çözüm süreci açıklaması! Ak Partili isimden yeni çözüm süreci açıklaması!
Bakan Süleyman Soylu’dan TBMM’de HDP’lileri deliye çeviren konuşma! Rahatsız oldular Bakan Süleyman Soylu’dan TBMM’de HDP’lileri deliye çeviren konuşma! Rahatsız oldular
Mithat Sancar da dahil 22 milletvekilinin dokunulmazlık dosyaları TBMM’ye geldi Mithat Sancar da dahil 22 milletvekilinin dokunulmazlık dosyaları TBMM’ye geldi
Millet İttifakı tutanakta: Her yerde açık açık yaptık Millet İttifakı tutanakta: Her yerde açık açık yaptık
HDP’den İYİ Parti ve Millet İttifakı Açıklaması Destek Vermedik! HDP’den İYİ Parti ve Millet İttifakı Açıklaması Destek Vermedik!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan tepki: Yalan ağzına yuva yapmış İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan tepki: Yalan ağzına yuva yapmış
Millet ittifakı büyük ortağı CHP’de taciz ve sapıklık bitmiyor Millet ittifakı büyük ortağı CHP’de taciz ve sapıklık bitmiyor
Hani bu kadın savunucuları ? Konu millet ittifakı büyük ortağı CHP olunca… Hani bu kadın savunucuları ? Konu millet ittifakı büyük ortağı CHP olunca…
HDP ve Ak Parti’den Suriyeli Ortaklığı! Türk halkına kâbus olan Suriyeliler! HDP ve Ak Parti’den Suriyeli Ortaklığı! Türk halkına kâbus olan Suriyeliler!
Karamollaoğlu’dan CHP, İYİ Parti, SP ve HDP’nin ‘Anayasa’ görüşmesine yumuşatma geldi Karamollaoğlu’dan CHP, İYİ Parti, SP ve HDP’nin ‘Anayasa’ görüşmesine yumuşatma geldi
Kılıçdaroğlu ve Akşener reddediti: ’18 saatlik video kaydı var!’ Kılıçdaroğlu ve Akşener reddediti: ’18 saatlik video kaydı var!’
İYİ parti de yeni istifalar kapıda İYİ parti de yeni istifalar kapıda
İYİ Parti’de Anayasa depremi: ‘Ses kayıtlarını veririm!’ İYİ Parti’de Anayasa depremi: ‘Ses kayıtlarını veririm!’
Kemal Kılıçdaroğlu milletin aklı ile dalga geçiyor : Hayretle izliyoruz… Kemal Kılıçdaroğlu milletin aklı ile dalga geçiyor : Hayretle izliyoruz…
Ak Trollerden HDP vekillerine Vatan Haini Seyit Rıza Desteği Ak Trollerden HDP vekillerine Vatan Haini Seyit Rıza Desteği
Millet ittifakı küçük ortağı İyi Parti lideri Meral Akşener reddetti ama Kılıçdaroğlu’nun sözcüye verdiği röportaj ortaya çıktı! Millet ittifakı küçük ortağı İyi Parti lideri Meral Akşener reddetti ama Kılıçdaroğlu’nun sözcüye verdiği röportaj ortaya çıktı!
Millet ittifakı büyük ortağı CHP’li Erdoğdu ‘Ekonomi Otobüsü’nden sıkıldı! Tekne keyfi yaptı Millet ittifakı büyük ortağı CHP’li Erdoğdu ‘Ekonomi Otobüsü’nden sıkıldı! Tekne keyfi yaptı
Millet ittifakı büyük ortağı CHP’li belediyenin park skandalında yeni gelişme Millet ittifakı büyük ortağı CHP’li belediyenin park skandalında yeni gelişme
İyi Parti Hiçbir parti ile anayasa görüşmemiz olmamıştır İyi Parti Hiçbir parti ile anayasa görüşmemiz olmamıştır
Ümit Özdağ CHP,İYİPARTİ,AKPARTİ VE HDP açıklaması Gündeme Bomba Gibi Düştü! Ümit Özdağ CHP,İYİPARTİ,AKPARTİ VE HDP açıklaması Gündeme Bomba Gibi Düştü!
40 yıllık davanın çözülmesine CHP ve İYİ parti hayır dedi  ! 40 yıllık davanın çözülmesine CHP ve İYİ parti hayır dedi  !
Saadet Partisi İstanbul İl başkanını seçti Saadet Partisi İstanbul İl başkanını seçti
İYİ Parti’de çatlak büyüyor : Muhalifler bile bölündü İYİ Parti’de çatlak büyüyor : Muhalifler bile bölündü
Millet İttifakı büyük ortağı Kılıçdaroğlu’nun Biden atağına dikkat çeken tepki! Millet İttifakı büyük ortağı Kılıçdaroğlu’nun Biden atağına dikkat çeken tepki!
Diyarbakır da evlat nöbeti tutun ailelerden HDP’ye ‘ajanda’ çıkışı Diyarbakır da evlat nöbeti tutun ailelerden HDP’ye ‘ajanda’ çıkışı
Meral Akşener’e bir şok daha ! Muhaliflerden ‘Birlik’ çağrısına ret, sıralar boş kaldı… Meral Akşener’e bir şok daha ! Muhaliflerden ‘Birlik’ çağrısına ret, sıralar boş kaldı…
AK Parti’den HDP’li Remziye Tosun’a sert tepki geldi  AK Parti’den HDP’li Remziye Tosun’a sert tepki geldi 
Metropoll’un son anket sonuçları: Bir parti çöküşe geçti… Metropoll’un son anket sonuçları: Bir parti çöküşe geçti…
Mardin Milletvekili Tuma Çelik’in yasama dokunulmazlığı kaldırıldı ! Mardin Milletvekili Tuma Çelik’in yasama dokunulmazlığı kaldırıldı !