Diyanet | Baykuş Haber
DOLAR

32,5231$% -0.08

EURO

35,0501% 0.45

STERLİN

40,9348£% 0.62

GRAM ALTIN

2.435,84%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,12

a

Diyanet Haberleri

Kusmak orucu bozar mı? Diyanet yanıtladı… Kusmak orucu bozar mı? Diyanet yanıtladı…
Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet yanıtladı… Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet yanıtladı…
İstanbul sahur saat kaçta? İstanbul iftar vakti: 2023 Diyanet İstanbul Ramazan imsakiyesi İstanbul sahur saat kaçta? İstanbul iftar vakti: 2023 Diyanet İstanbul Ramazan imsakiyesi
Türkiye’nin İtalya’daki Roma Büyükelçiliği ve Milano Konsolosluğu, Diyanet’e de bağış istedi. Türkiye’nin İtalya’daki Roma Büyükelçiliği ve Milano Konsolosluğu, Diyanet’e de bağış istedi.
Diyanette Fiyatları tayin eden Allah’tır tartışması Kavga, Küfre ilerledi! Diyanette Fiyatları tayin eden Allah’tır tartışması Kavga, Küfre ilerledi!
Ak Parti, Suudi Arabistan’ın milli günü kutlamalarına katıldı! İki Yüzlülük! Ak Parti, Suudi Arabistan’ın milli günü kutlamalarına katıldı! İki Yüzlülük!
Samsun ve Bilecik’te Ekmeğe zam geldi, Diyanet Fiyatları Allah belirliyor demişti! Samsun ve Bilecik’te Ekmeğe zam geldi, Diyanet Fiyatları Allah belirliyor demişti!
Ak partili Ali Erbaş İngilizce Hutbe! Ak partili Ali Erbaş İngilizce Hutbe!
Diyanetin Çanakkale Zaferi konulu hutbedesin ‘de Atatürk yine anılmadı Diyanetin Çanakkale Zaferi konulu hutbedesin ‘de Atatürk yine anılmadı
Fatma Yavuz Trollere ve Radikal İslamcılara tokat gibi cevap! Nikahta içki servisi ile gündeme gelmişti! Fatma Yavuz Trollere ve Radikal İslamcılara tokat gibi cevap! Nikahta içki servisi ile gündeme gelmişti!
Samsun Tekke Köy İmamı Vedat Aydın’dan nefret dolu Sedef Kabaş Paylaşımı! Samsun Tekke Köy İmamı Vedat Aydın’dan nefret dolu Sedef Kabaş Paylaşımı!
CHP’li Özel’in “Orta çağ” benzetmesine Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan fotoğraflı yanıt gecikmedi! CHP’li Özel’in “Orta çağ” benzetmesine Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan fotoğraflı yanıt gecikmedi!
Valilik doğruladı: Erzurum’da Diyanet’e bağlı yatılı Kuran kursunda 7 çocuğa cinsel istismar! Valilik doğruladı: Erzurum’da Diyanet’e bağlı yatılı Kuran kursunda 7 çocuğa cinsel istismar!
Ak Partili Erdoğan’ın fetvacısı Hayrettin Karaman’dan evlilik yorumu! Alevi genç ile sünni bir kız evlenemez Ak Partili Erdoğan’ın fetvacısı Hayrettin Karaman’dan evlilik yorumu! Alevi genç ile sünni bir kız evlenemez
Diyanet’ten yine ayıp: 29 Ekim mesajında Atatürk anılmadı, Camilerin neden boş olduğu anlaşıldı Diyanet’ten yine ayıp: 29 Ekim mesajında Atatürk anılmadı, Camilerin neden boş olduğu anlaşıldı
Diyanet’in Baldız Zina Fetvası: eşlerden birinin zina etmesi, nikâhlarına zarar vermez Diyanet’in Baldız Zina Fetvası: eşlerden birinin zina etmesi, nikâhlarına zarar vermez
Taliban heyeti üst düzey görüşmeler için Türkiye’de Ak partili Dış işleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştü Taliban heyeti üst düzey görüşmeler için Türkiye’de Ak partili Dış işleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştü
Atatürk’e Lanet okumak! Edepsizlik, Ahlaksızlık, Cahilliktir! Atatürk’e Lanet okumak! Edepsizlik, Ahlaksızlık, Cahilliktir!
FETÖ için “Altın nesil” diyen Ergün Yıldırım Diyanete Konuk Oldu! FETÖ için “Altın nesil” diyen Ergün Yıldırım Diyanete Konuk Oldu!
Ayasofya İmamı ‘da FETÖ derneklerinin etkinliğine katılmış! Türk düşmanlarından ders almış! Ayasofya İmamı ‘da FETÖ derneklerinin etkinliğine katılmış! Türk düşmanlarından ders almış!
Koronavirüse yakalanan Diyanet işleri başkanı Ali Erbaş’ın son bir ayda katıldığı etkinlikler Koronavirüse yakalanan Diyanet işleri başkanı Ali Erbaş’ın son bir ayda katıldığı etkinlikler
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kitabından skandal yatak odası ifadesi ortaya çıktı! Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kitabından skandal yatak odası ifadesi ortaya çıktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan : Macron Hadsiz ve edepsiz! Cumhurbaşkanı Erdoğan : Macron Hadsiz ve edepsiz!