DEVA Partisi | Baykuş Haber
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

DEVA Partisi Haberleri

Deva Partisi Lideri Ali Babacan’ın ‘6 sıfır’ iddiasına Bakan Varank’tan çok net cevap! Gerçek ortaya döküldü… Deva Partisi Lideri Ali Babacan’ın ‘6 sıfır’ iddiasına Bakan Varank’tan çok net cevap! Gerçek ortaya döküldü…
Mardin DEVA Partisi’nde istifa depremi Mardin DEVA Partisi’nde istifa depremi
Başkan Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemiğin dozu yükseldi…Sert sözler bir birini izledi…! Başkan Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemiğin dozu yükseldi…Sert sözler bir birini izledi…!
Eski AK Partili Deva Partisi Ali Babacan Seçime Tek Girecek! Eski AK Partili Deva Partisi Ali Babacan Seçime Tek Girecek!
Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı Cumhurbaşkanı adayı… Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı Cumhurbaşkanı adayı…
AK Parti’li Vekil Özkan: Sizin derdiniz hani parlamenter sistemdi ? AK Parti’li Vekil Özkan: Sizin derdiniz hani parlamenter sistemdi ?
6 muhalefet partisinin “parlamenter sistem” çalışması: ‘Yasama’ ayağı tamamlandı, HDP yok! 6 muhalefet partisinin “parlamenter sistem” çalışması: ‘Yasama’ ayağı tamamlandı, HDP yok!
DEVA Partisi ilçe başkanı Serdar Havsut’u Ak Partiye üye yapmışlar DEVA Partisi ilçe başkanı Serdar Havsut’u Ak Partiye üye yapmışlar
Hadi Özışık Deva Partisi Kurucularından Musa Malik Yıldırım konuk etti! Önemli açıklama da bulundu… Hadi Özışık Deva Partisi Kurucularından Musa Malik Yıldırım konuk etti! Önemli açıklama da bulundu…
Eski Ak Partili Babacan 2018 seçimi, Sayın Erdoğan açısından da bir yenilgidir, zafer değildir” dedi Eski Ak Partili Babacan 2018 seçimi, Sayın Erdoğan açısından da bir yenilgidir, zafer değildir” dedi
AK Parti’den istifa etmişti; Erdoğan’a gönderdiği istifa mektubunu açıkladı! İstifalar durmuyor! AK Parti’den istifa etmişti; Erdoğan’a gönderdiği istifa mektubunu açıkladı! İstifalar durmuyor!
Ali Babacan’dan Erdoğan’a Zor Soru Madem paranız var, bu vatandaştan ne istiyorsunuz? Ali Babacan’dan Erdoğan’a Zor Soru Madem paranız var, bu vatandaştan ne istiyorsunuz?
Bülent Arınç ve çok sayıda AKP’li vekil Deva partisine katılacak! Ak Partide DEVA krizi! Bülent Arınç ve çok sayıda AKP’li vekil Deva partisine katılacak! Ak Partide DEVA krizi!
Ali Babacan’dan Bahçeli’ye : Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun Ali Babacan’dan Bahçeli’ye : Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun
Millet ittifakı küçük ortağı İyi Parti lideri Meral Akşener reddetti ama Kılıçdaroğlu’nun sözcüye verdiği röportaj ortaya çıktı! Millet ittifakı küçük ortağı İyi Parti lideri Meral Akşener reddetti ama Kılıçdaroğlu’nun sözcüye verdiği röportaj ortaya çıktı!
Anket sonuçları gelmeye devam ediyor, Akparti ve MHP’de düşüş ise şiddetli! Anket sonuçları gelmeye devam ediyor, Akparti ve MHP’de düşüş ise şiddetli!
MHP’den AKP’yi çok kızdıracak yanıt iktidarın ortağı değiliz! MHP’den AKP’yi çok kızdıracak yanıt iktidarın ortağı değiliz!