çocuk | Baykuş Haber
DOLAR

32,5994$% 0.1

EURO

35,0214% 0.42

STERLİN

40,6507£% 0.1

GRAM ALTIN

2.416,93%-0,24

ÇEYREK ALTIN

4.045,00%-0,15

a

çocuk Haberleri

Otizmli çocuk anneleri Kılıçdaroğlu’na dert yandı Otizmli çocuk anneleri Kılıçdaroğlu’na dert yandı
İngiltere’de dehşete düşüren çocuk raporu İngiltere’de dehşete düşüren çocuk raporu
Bakanlık: 1718 çocuk ailelerine teslim edildi Bakanlık: 1718 çocuk ailelerine teslim edildi
Üç çocuk çöp evde çıplak bulunmuştu! İşte o anne babaya istenen ceza… Üç çocuk çöp evde çıplak bulunmuştu! İşte o anne babaya istenen ceza…
Deprem olmadan evler dökülüyor: İstanbul’da 2 çocuk yaralandı Deprem olmadan evler dökülüyor: İstanbul’da 2 çocuk yaralandı
Yangında ölen 3 çocuk için 1 milyon 635 bin lira tazminat Yangında ölen 3 çocuk için 1 milyon 635 bin lira tazminat
Enkazdan çıkarılan 1405 çocuk ailesine teslim edildi Enkazdan çıkarılan 1405 çocuk ailesine teslim edildi
Depremzede çocuk buz tutan gölete düştü Depremzede çocuk buz tutan gölete düştü
Almanya’da çocuk istismarı içeren görüntüler bulunduran rahip hakkında soruşturma başlatıldı Almanya’da çocuk istismarı içeren görüntüler bulunduran rahip hakkında soruşturma başlatıldı
3 yaşındaki çocuk depremden 158 saat sonra kurtarıldı 3 yaşındaki çocuk depremden 158 saat sonra kurtarıldı
Esenyurt’ta 15 yaşında çocuk gelin skandalı! Polis baskını kim bu kişiler, aile bakanı ve adalet bakanına tepki! Show tv muhaberene saldırdılar! Esenyurt’ta 15 yaşında çocuk gelin skandalı! Polis baskını kim bu kişiler, aile bakanı ve adalet bakanına tepki! Show tv muhaberene saldırdılar!
İsmailağa tarikatın ‘da çocuk gelin skandalı! 6 yaşında çocuk gelin! İsmailağa tarikatın ‘da çocuk gelin skandalı! 6 yaşında çocuk gelin!
Çocuklar neden küfür ederler, Çocuklar Küfrü nasıl öğrenir, ne yapılmalı? Çocuklar neden küfür ederler, Çocuklar Küfrü nasıl öğrenir, ne yapılmalı?
Kızılay Madensuyu Çocuklarda dikkat ve aktivite bozukluğuna sebep olan Brilliant Blue FCF kullanılıyor! Kızılay Madensuyu Çocuklarda dikkat ve aktivite bozukluğuna sebep olan Brilliant Blue FCF kullanılıyor!
Beylikdüzü’nde 2 yaşındaki bebeğe nitelikli cinsel istismar iddiası: “Bezini açtık, kanımız dondu” tek ağlayan annesi olmuş Beylikdüzü’nde 2 yaşındaki bebeğe nitelikli cinsel istismar iddiası: “Bezini açtık, kanımız dondu” tek ağlayan annesi olmuş
Çocukların elinden tablet ve telefonları almayın! Çocukların elinden tablet ve telefonları almayın!
İBB başkanı Ekrem İmamoğlu 30 kreş için temel atma töreni gerçekleştirdi! Ak partililer çılgına döndü! İBB başkanı Ekrem İmamoğlu 30 kreş için temel atma töreni gerçekleştirdi! Ak partililer çılgına döndü!
Britney Spears, Sam Asghari ile Yılbaşında çocuk yapacak Britney Spears, Sam Asghari ile Yılbaşında çocuk yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta bir çocuğun kafasına vurduğu görüntüler tepkilere sebep oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta bir çocuğun kafasına vurduğu görüntüler tepkilere sebep oldu!
‘Çocuğunu istismar eski Ak parti gençlik kolları başkanı Refik Yakıt tutuklandı’ haberine engel geldi ‘Çocuğunu istismar eski Ak parti gençlik kolları başkanı Refik Yakıt tutuklandı’ haberine engel geldi
Bu Sapık Hangi Tarikatın Üyesi? Küçükçekmece’de küçük kızı taciz eden sapık yakalandı! Bu Sapık Hangi Tarikatın Üyesi? Küçükçekmece’de küçük kızı taciz eden sapık yakalandı!
Ak Partili Tevfik Göksu, çocuklara ‘yasak kumanya’ dağıttı! Tevfik Göksu’nun kalemi kırıldı! Ak Partili Tevfik Göksu, çocuklara ‘yasak kumanya’ dağıttı! Tevfik Göksu’nun kalemi kırıldı!
Ak partililerin Türkiye’ye getirdiği Suriyeliler 14 yaşında kızla evlendi! Ak partililerin Türkiye’ye getirdiği Suriyeliler 14 yaşında kızla evlendi!
AK Parti ve MHP’de kriz çıktı sosyal medya bu tacizleri ve skandalları konuşuyor! AK Parti ve MHP’de kriz çıktı sosyal medya bu tacizleri ve skandalları konuşuyor!
Ak Partili vekilden iğrenç yasa teklifi! Çocuk istismarının önü açılması istendi! CHP sert tepki gösterdi! Ak Partili vekilden iğrenç yasa teklifi! Çocuk istismarının önü açılması istendi! CHP sert tepki gösterdi!
Özel hastanede ihmal iddiası 8 yaşındaki çocuğun sonu oldu! Özel hastanede ihmal iddiası 8 yaşındaki çocuğun sonu oldu!