BioNTech | Baykuş Haber
DOLAR

32,4892$% -0.17

EURO

34,9914% 0.4

STERLİN

40,8278£% 0.44

GRAM ALTIN

2.433,48%0,44

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%-0,12

a

BioNTech Haberleri

BioNTech CEO’su Prof. Dr. Uğur Şahin en zengin Türk oldu! Uğur Şahin’in serveti nedir ? BioNTech CEO’su Prof. Dr. Uğur Şahin en zengin Türk oldu! Uğur Şahin’in serveti nedir ?
Pfizer/BioNTech aşısıyla ilgili sevindiren araştırma, sonuçlar yükseliyor! Pfizer/BioNTech aşısıyla ilgili sevindiren araştırma, sonuçlar yükseliyor!
3. doz BioNTech alanlarda antikor seviyeleri yükseldi 3. doz BioNTech alanlarda antikor seviyeleri yükseldi
Uğur Şahin’den aşıların etkinliğiyle ilgili kritik açıklama: “Evrimi yeni başladı” Aşı değişebilir! Uğur Şahin’den aşıların etkinliğiyle ilgili kritik açıklama: “Evrimi yeni başladı” Aşı değişebilir!
Sigara içenlere Biontech aşısında kötü haber: Bağışıklık tepkisinin daha düşük olabileceği tespit edildi Sigara içenlere Biontech aşısında kötü haber: Bağışıklık tepkisinin daha düşük olabileceği tespit edildi
Biontech aşısı yan etkileri nelerdir? Biontech Kısırlık yapar mı? Biontech aşısı yan etkileri nelerdir? Biontech Kısırlık yapar mı?
Çin aşısı Sinovac’ın 3. doz etkisi açıklandı antikor seviyelerinin 3 ila 5 kat arttığı ortaya çıktı. Çin aşısı Sinovac’ın 3. doz etkisi açıklandı antikor seviyelerinin 3 ila 5 kat arttığı ortaya çıktı.
BioNTech Delta varyantına karşı etkili mi? BioNTech Delta varyantına karşı etkili mi?
Pfizer/BioNTech Aşısı Kısırlık Yapar mı? Pfizer/BioNTech Aşısı Kısırlık Yapar mı?
İstanbul’un göbeğinde koronavirüs Pfizer-Biontech COVID-19 aşısı pazarlığı! İstanbul’un göbeğinde koronavirüs Pfizer-Biontech COVID-19 aşısı pazarlığı!
Pfizer/BioNTech aşısında sevindiren gelişme Covid-19 hastalığını daha hafif atlatacaklar! Pfizer/BioNTech aşısında sevindiren gelişme Covid-19 hastalığını daha hafif atlatacaklar!
Canan Kaftancıoğlu İktidara: Beş maskeyi dağıtamadıkları gibi aşılamayı da yapamadılar Canan Kaftancıoğlu İktidara: Beş maskeyi dağıtamadıkları gibi aşılamayı da yapamadılar
BioNTech aşısında ikinci doz randevuları ertelendi daha önce sorun olmadığı bildirilmişti! BioNTech aşısında ikinci doz randevuları ertelendi daha önce sorun olmadığı bildirilmişti!
Pfizer/BioNTech ve Moderna aşılarının yeni etkisi ortaya konuldu! Pfizer/BioNTech ve Moderna aşılarının yeni etkisi ortaya konuldu!
Dr. Serdar Savaş’ın dediği doğru çıktı 60 üstü için kesinlikle Biontech! Korona aşısın ‘da skandal ortaya çıktı! Dr. Serdar Savaş’ın dediği doğru çıktı 60 üstü için kesinlikle Biontech! Korona aşısın ‘da skandal ortaya çıktı!
Polonya korona aşısı olan ünlülere soruşturma açtı! Türkiye’de ise 25 bin doz BioNTech aşısı geldi kayboldu! Polonya korona aşısı olan ünlülere soruşturma açtı! Türkiye’de ise 25 bin doz BioNTech aşısı geldi kayboldu!
Koronavirüs aşısında % 94 başarı sağlayan BioNTech bir yılda 4 kat değer kazandı Koronavirüs aşısında % 94 başarı sağlayan BioNTech bir yılda 4 kat değer kazandı