Atatürk | Baykuş Haber
DOLAR

32,5611$% 0.05

EURO

35,0354% 0.45

STERLİN

40,6472£% 0.11

GRAM ALTIN

2.423,39%0,02

ÇEYREK ALTIN

4.052,00%0,02

a

Atatürk Haberleri

Reuters Erdoğan dönemini özetledi: Atatürk çizgisinden uzaklaştı, 1000 odalı sarayda karar veriyor Reuters Erdoğan dönemini özetledi: Atatürk çizgisinden uzaklaştı, 1000 odalı sarayda karar veriyor
Seçim yaklaşırken Atatürk Havalimanı’nda inşaat hızlandı Seçim yaklaşırken Atatürk Havalimanı’nda inşaat hızlandı
Hint aktivist Shiva’dan Atatürk vurgusu Hint aktivist Shiva’dan Atatürk vurgusu
‘Atatürk’ ismi kaldırılmıştı, o stadyumu bakın kim yapmış ‘Atatürk’ ismi kaldırılmıştı, o stadyumu bakın kim yapmış
Stadyumdan Atatürk ismi ‘sehven’ silinmiş Stadyumdan Atatürk ismi ‘sehven’ silinmiş
MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Devlet Bahçeli’ye Hitlerin fotoğrafına Atatürk’ün yüzünü montaj yaptırdığı tabloyu hediye etti MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Devlet Bahçeli’ye Hitlerin fotoğrafına Atatürk’ün yüzünü montaj yaptırdığı tabloyu hediye etti
El Kaide’ci terörist Musa Hoca Cumhuriyet ve Atatürk’ü hedef aldı! El Kaide’ci terörist Musa Hoca Cumhuriyet ve Atatürk’ü hedef aldı!
Atatürk’e her fırsatta hakaret eden Yeni Akit, sayfalarını Atatürk ilanlarıyla doldurdu. Akit’e ilan veren Devlet kurumları Atatürk’e her fırsatta hakaret eden Yeni Akit, sayfalarını Atatürk ilanlarıyla doldurdu. Akit’e ilan veren Devlet kurumları
Anıtkabir’de Her yer Tayyip, her yer Erdoğan sloganı atıldı! Anıtkabir’de Her yer Tayyip, her yer Erdoğan sloganı atıldı!
Atatürk’e hakaret eden Nagehan Alçı’nın yazısı kaldırıldı! Yazıda değişiklik var! Atatürk’e hakaret eden Nagehan Alçı’nın yazısı kaldırıldı! Yazıda değişiklik var!
Akit Gazetesi İzmir Marşından rahatsız oldu! Akit Gazetesi İzmir Marşından rahatsız oldu!
“Cumhuriyet bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir” diyen Ak Partili Mahir Ünal’dan 29 Ekim paylaşımı “Cumhuriyet bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir” diyen Ak Partili Mahir Ünal’dan 29 Ekim paylaşımı
Devlet Bahçeli’den Ak Partili Mahir Ünal açıklaması: talihsiz, tarifsiz ve temelsiz yanlışın pençesinde Devlet Bahçeli’den Ak Partili Mahir Ünal açıklaması: talihsiz, tarifsiz ve temelsiz yanlışın pençesinde
Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyanlar ile Ak Partili Belediye Başkanı Ergün Turan yan, yana! Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyanlar ile Ak Partili Belediye Başkanı Ergün Turan yan, yana!
Ayasofya Camisi’nin yeni imamı Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kimdir, nerelidir? Ayasofya Camisi’nin yeni imamı Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kimdir, nerelidir?
Arşiv Unutmaz, Hilal Kaplan 10 Kasım’da Atatürk için neler söylemişti? Arşiv Unutmaz, Hilal Kaplan 10 Kasım’da Atatürk için neler söylemişti?
Atatürk dizisinde Mustafa Kemal’i canlandıracak olan Aras Bulut İynemli’nin yeni imajı Atatürk dizisinde Mustafa Kemal’i canlandıracak olan Aras Bulut İynemli’nin yeni imajı
Fatih Tezcan: Cezaevine giriyorum, dua edin diyerek mesajını twitter’dan paylaştı Fatih Tezcan: Cezaevine giriyorum, dua edin diyerek mesajını twitter’dan paylaştı
Trabzon’da Türk Bayrağına ve Atatürk’e saldıranlarınlar hakkında karar! Trabzon’da Türk Bayrağına ve Atatürk’e saldıranlarınlar hakkında karar!
Türkiye er ve geç Radikal İslamcılar ile karşı karşıya bırakılacak! Amaç Türkleri Tarihten silmek! Türkiye er ve geç Radikal İslamcılar ile karşı karşıya bırakılacak! Amaç Türkleri Tarihten silmek!
Neden Atatürk’ü almıyorlar! Çünkü alayı vatan haini! Neden Atatürk’ü almıyorlar! Çünkü alayı vatan haini!
Canan Kaftancıoğlu: Atatürk Havalimanı katarlılara peşkeş çekilmek için yıkılıyor Canan Kaftancıoğlu: Atatürk Havalimanı katarlılara peşkeş çekilmek için yıkılıyor
Atatürk Havalimanı’nın yıkılmasının nedeni! Atatürk Havalimanı’nın yıkılmasının nedeni!
Kemal Kılıçdaroğlu Atatürk Havalimanını yıkanlar vatan hainidir! Kemal Kılıçdaroğlu Atatürk Havalimanını yıkanlar vatan hainidir!
Zafer Partisi’nin Atatürk Havalimanı ile ilgili projesi! Ak Parti ve MHP yıkıyor! Zafer Partisi’nin Atatürk Havalimanı ile ilgili projesi! Ak Parti ve MHP yıkıyor!
Adil Karaismailoğlu: Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı gitti! Adil Karaismailoğlu: Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı gitti!
Diyanetin Çanakkale Zaferi konulu hutbedesin ‘de Atatürk yine anılmadı Diyanetin Çanakkale Zaferi konulu hutbedesin ‘de Atatürk yine anılmadı
Yeni Şafak Gazetesinin Atatürk Üzerinden ahlaksızlığı! Yeni Şafak Gazetesinin Atatürk Üzerinden ahlaksızlığı!
Samsun’da Atatürk Anıtına saldırı! Yunan galip gelseydi diyenlerin torunları rahat durmuyor! Samsun’da Atatürk Anıtına saldırı! Yunan galip gelseydi diyenlerin torunları rahat durmuyor!
Mustafa Kemal Atatürk Neden Laik sistemi getirdi? Mustafa Kemal Atatürk Neden Laik sistemi getirdi?
Sözde Tarihçi ve yazar Ahmet Anapalı: Atatürk ve Atatürk’ü sevenler ‘den özür dilerim! Sözde Tarihçi ve yazar Ahmet Anapalı: Atatürk ve Atatürk’ü sevenler ‘den özür dilerim!
Mustafa Kemal Atatürk neden Din adamları ile resim çekindi? Mustafa Kemal Atatürk neden Din adamları ile resim çekindi?
İsmailağa cemaatin ‘de Bizans oyunları! Mahmut Ustaosmanoğlu sonrası mı düşünülüyor! İsmailağa cemaatin ‘de Bizans oyunları! Mahmut Ustaosmanoğlu sonrası mı düşünülüyor!
Mustafa Kemal Atatürk’ün İngilizlere cevabı!: Bu gördüğünüz Sine-Millet’in sesidir! Mustafa Kemal Atatürk’ün İngilizlere cevabı!: Bu gördüğünüz Sine-Millet’in sesidir!
BTP’nin ’10 Kasım’da Ayasofya’da Atatürk için mevlit okunsun’ talebi İstanbul Valiliği tarafından talep reddedildi BTP’nin ’10 Kasım’da Ayasofya’da Atatürk için mevlit okunsun’ talebi İstanbul Valiliği tarafından talep reddedildi
Jandarma alay komutanlığı 29 Ekim’de Erdoğan posteri açtırdı Yer Kastamonu! Jandarma alay komutanlığı 29 Ekim’de Erdoğan posteri açtırdı Yer Kastamonu!
Cumhuriyet, Fox TV ve Anka Haber’in de olduğu yayın kuruluşları Anıtkabir’e alınmadı Cumhuriyet, Fox TV ve Anka Haber’in de olduğu yayın kuruluşları Anıtkabir’e alınmadı
Diyanet’ten yine ayıp: 29 Ekim mesajında Atatürk anılmadı, Camilerin neden boş olduğu anlaşıldı Diyanet’ten yine ayıp: 29 Ekim mesajında Atatürk anılmadı, Camilerin neden boş olduğu anlaşıldı
İBB Meclis’ten gelen ’29 Ekim’ mesajı Pelikan grubunun önde gelen isimlerinden olan Hilal Kaplan’ı kızdırdı İBB Meclis’ten gelen ’29 Ekim’ mesajı Pelikan grubunun önde gelen isimlerinden olan Hilal Kaplan’ı kızdırdı
Saray’dan Atatürk’e bir sansür daha: ‘Hata değil kasıt’ İnternet sitesin ‘den ismi silinmiş! Saray’dan Atatürk’e bir sansür daha: ‘Hata değil kasıt’ İnternet sitesin ‘den ismi silinmiş!
FETÖ’nün Hackerları gizlenmek için iktidara yanaşıyor! FETÖ’nün Hackerları gizlenmek için iktidara yanaşıyor!
Ak parti camide protokolle imza attı! Ak parti camide protokolle imza attı!
Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden Atatürk düşmanı Safiye İnci hakkında karar Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden Atatürk düşmanı Safiye İnci hakkında karar
Atatürk’e Lanet okumak! Edepsizlik, Ahlaksızlık, Cahilliktir! Atatürk’e Lanet okumak! Edepsizlik, Ahlaksızlık, Cahilliktir!
Atatürk hassasiyeti mi, yoksa Atatürk işgüzarlık mı? Atatürk hassasiyeti mi, yoksa Atatürk işgüzarlık mı?
Mersin Çamlıyayla’nın Milli Eğt. Md. ‘Vahdettin’e laf ediliyor’ diye Nutuk’un öğrencilere dağıtımını yasakladı! Mersin Çamlıyayla’nın Milli Eğt. Md. ‘Vahdettin’e laf ediliyor’ diye Nutuk’un öğrencilere dağıtımını yasakladı!
Said Nursi’nin Abdülhamit’e tuzağı! Cübbeli Ahmet Övüyordu? Said Nursi’nin Abdülhamit’e tuzağı! Cübbeli Ahmet Övüyordu?
Giresun Stadyumdan Atatürk’ün ismini sildiler! Çotanak Spor Kompleksi! Giresun Stadyumdan Atatürk’ün ismini sildiler! Çotanak Spor Kompleksi!
Atatürk’e Hakaret Etmesiyle Tanınan Ünlü tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu hayatını kaybetti Atatürk’e Hakaret Etmesiyle Tanınan Ünlü tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu hayatını kaybetti
Atatürk büstünü söküp çöpe attı ve ardından Maske takmak Allah’a şirktir dedi bunu da gördük! Atatürk büstünü söküp çöpe attı ve ardından Maske takmak Allah’a şirktir dedi bunu da gördük!
TBMM’de ortalık kötü karıştı! Faşist… TBMM’de ortalık kötü karıştı! Faşist…
Esenyurt Belediye Meclisi’nde skandal “Atatürk” tartışması: Yeşil Aytulum: Ben Erdoğan’a borçluyum Esenyurt Belediye Meclisi’nde skandal “Atatürk” tartışması: Yeşil Aytulum: Ben Erdoğan’a borçluyum
Azerbaycan’da 10 Kasım milli bayram ilan edildi! Türkiye’den tepki gecikmedi! Azerbaycan’da 10 Kasım milli bayram ilan edildi! Türkiye’den tepki gecikmedi!
Atatürk’e ağır küfürler eden çocuk! Bu çocukları kim yetiştirdi! Atatürk’e ağır küfürler eden çocuk! Bu çocukları kim yetiştirdi!
Abdülhamit’in torunu Orhan Osmanoğlu Rezil rüsva olmaya devam ediyor! Abdülhamit’in torunu Orhan Osmanoğlu Rezil rüsva olmaya devam ediyor!
Camiler acılınca Korona yok olacak! Radikal İslamcılar bilimi ret ediyor! Camiler acılınca Korona yok olacak! Radikal İslamcılar bilimi ret ediyor!
Fetöcü ve Radikal İslamcı Teröristler Twitter’da Atatürk ve Şehitlere Hakaret etti! Fetöcü ve Radikal İslamcı Teröristler Twitter’da Atatürk ve Şehitlere Hakaret etti!
Sabancı’ya şok! Atatürk düşmanlarını konuşturuyorsunuz Sabancı’ya şok! Atatürk düşmanlarını konuşturuyorsunuz
Atatük’e saygı duruşunda bulunmadı terörist Apo hayranı tekme tokat dayak yedi! Atatük’e saygı duruşunda bulunmadı terörist Apo hayranı tekme tokat dayak yedi!
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik hainlerin saldırısı bitmiyor işte o namussuz! Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik hainlerin saldırısı bitmiyor işte o namussuz!
Başkan Erdoğan’dan önemli açıklamalar ! Başkan Erdoğan’dan önemli açıklamalar !
Mustafa Kemal ATATÜRK’ün son sözleri Aleyküm Selam Mustafa Kemal ATATÜRK’ün son sözleri Aleyküm Selam
MESS 10 Kasım Paylaşımı Radikal İslamcıları Çıldırtmaya Yetti MESS 10 Kasım Paylaşımı Radikal İslamcıları Çıldırtmaya Yetti
Mees 10 Kasım paylaşımı #GÖRÜYORSUNBİLİYORUZ helal olsun Mees 10 Kasım paylaşımı #GÖRÜYORSUNBİLİYORUZ helal olsun
Hükümet tüm bakanları ile çalışırken Millet ittifakı büyük ortağı CHP yine bildiğiniz gibi ! Hükümet tüm bakanları ile çalışırken Millet ittifakı büyük ortağı CHP yine bildiğiniz gibi !
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyetin 97. Yılında Millî Mücadele Sergisi Açılışın da konuşuyor | CANLI YAYIN Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyetin 97. Yılında Millî Mücadele Sergisi Açılışın da konuşuyor | CANLI YAYIN
Fight Kulüp 2 de Mustafa Kemal Atatürk vurgusu Fight Kulüp 2 de Mustafa Kemal Atatürk vurgusu
Atatürk’ün vasiyetini Sayıştay raporu ortaya çıkardı 380 milyon lira bakın nereden çıktı! Atatürk’ün vasiyetini Sayıştay raporu ortaya çıkardı 380 milyon lira bakın nereden çıktı!
Fethullah Gülen’in Vatan Haini Olduğu Nasıl Görmezden Gelindi Fethullah Gülen’in Vatan Haini Olduğu Nasıl Görmezden Gelindi
Ak Parti sayesinde namaz kılanlarında oruç tutanların yalan söylediğini gördük! Ak Parti sayesinde namaz kılanlarında oruç tutanların yalan söylediğini gördük!
Cübbeli Ahmet Atatürk hakkında konuşmak caiz değil Cübbeli Ahmet Atatürk hakkında konuşmak caiz değil
Atatürk Orman Çiftliği için mahkemeden karar çıktı! Atatürk’ün Mirasına Sahip Çıkılacak Atatürk Orman Çiftliği için mahkemeden karar çıktı! Atatürk’ün Mirasına Sahip Çıkılacak
Ak Partili Ahmet Hamdi Çamlı Atatürk ve İstanbul’un İşgalden Kurtuluşunu hedef aldı Ak Partili Ahmet Hamdi Çamlı Atatürk ve İstanbul’un İşgalden Kurtuluşunu hedef aldı
Mustafa Kemal Atatürk 4 yıl işgal edilen İstanbul’u kurtardı! Mustafa Kemal Atatürk 4 yıl işgal edilen İstanbul’u kurtardı!