Yüsra Geyik gömleğinin düğmelerini açtığı bir fotoğraf paylaştı | GÜNDEM
DOLAR

32,3496$% 0.3

EURO

35,1215% -0.04

STERLİN

41,0894£% 0.15

GRAM ALTIN

2.304,85%1,21

ÇEYREK ALTIN

3.967,00%0,00

a

Yüsra Geyik gömleğinin düğmelerini açtığı bir fotoğraf paylaştı

Ünlü oyuncu Yüsra Geyik bir fotoğrafını paylaştı ve bir çok kullanıcı ise ünlü oyuncuya beğeni ve yorum attı, ünlü oyuncuya gömleğinin bir düğmesi açık kalmış yorumları  yapılırken, Sosyal Medya’da en fazla paylaşılan konular içinde yer aldı.

Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Genç oyuncunun gömleğinin düğmelerini açtığı bir fotoğraf paylaştı. Hayranları oyuncunun pozuna “Bir düğmeyi kapalı unutmuşsun” yorumlarını yaptı.

Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokakların genç güzeli Yüsra Geyik iddialı pozuyla sosyal medyada gündem oldu.

Adeta gözümüzün önünde büyüyen Yüsra Geyik, dizinin sevilen ve en dikkat çeken karakterinden biri olan Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliş’e hayat veriyor.

Oyunculuk kariyerine Hayat Bilgisi dizisiyle başlayan güzel oyuncu, Arka Sokaklar ile adını geniş kitlelere duyurdu.

Güzelliğinin yanı sıra oyunculuğu ile de alkış toplayan Yüsra Zeliş sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile sıkça gündem oluyor.

Geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabına hikaye olarak attığı fotoğrafta güzel oyuncu adete bacak şovu yapmıştı.

Son olarak genç güzel İnstagram hesabından gömleğinin düğmelerini açtığı bir fotoğraf paylaştı.

Bazı takipçileri Geyik’in pozuna “Bir düğmeyi kapalı unutmuşsun” yorumlarını yaptı.

Oyunculuğu ile beğeni toplayan Yüsra Geyik zaman zaman da özel hayatı ile magazin gündemine geliyor. Peki Yüsra Geyik kimdir?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun’da doğdu. İlkokul 1. sınıfı Samsun’da okuyup İstanbul’a taşındılar. 2. sınıfa İstanbul Ataköy’deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu’nda başladı. 4. sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı.

Geyik, Sanat Tasarım Fakültesi mezun oldu. 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. 2006 yılından bu yana Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda yer almakta ve Zeliş karakterini canlandırmaktadır.

2003-2006 yılları arasında Yabancı Damat dizisinin kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, asıl tanınırlığını Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı. Genç oyuncu, Hüsnü Çoban karakterinin kızı Zeliha (Zeliş) Çoban’ı oynuyor.

12 senedir Arka Sokaklar’ın kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, diziye başladığında ise 16 yaşındaydı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meral Akşener Hayaller Doğalgazla Zengin olmuş Türkiye Gerçekler Askıda Ekmek Kampanyası!

HIZLI YORUM YAP