Yonca Evcimik 'Ayıp şeyler' şarkısına tepkiler haklı mıydı? | GÜNDEM
DOLAR

32,5452$% 0

EURO

35,0020% 0.46

STERLİN

40,8087£% 0.55

GRAM ALTIN

2.434,21%0,47

ÇEYREK ALTIN

4.072,00%0,10

a

Yonca Evcimik ‘Ayıp şeyler’ şarkısına tepkiler haklı mıydı?

Yonca Evcimik ‘Ayıp şeyler’ şarkısı: Binlerce kişi büyük tepki gösterdi bende bir kaç gün bekledim acaba bu tepkilerin sebebi nedir, toplumda insanların fikri nedir, nasıl düşüyor daha doğrusu okuduğunu veya dinlediğini ne derece anlıyor diyerek baktım.

Şakı öncelikle dans edilecek, efkârlanıp bir büyük rakı içilecek, gerçi rakı içilmez ateş pahası fiyatlar.

Eleştiri yapmak gerekirse şarkı bir kez dinleyince şarkı değil Rap benzeri gibi birşey olmuş, dinlenir mi dinlenebilir ama ben dinlemem ama yonca hanım için şarkısının kötülüğü değil, sözlerine bakmak gerekiyor.

 

Cinsiyet ayrı mı yok şarkıda, evet biraz çok sert olmuş ama toplumun da kanayan yarası, tecavüz, cinsel saldırı bunlar yetmedi mi demek istiyor aslında.

Yorum yapanları tek, tek baktım acaba ben mi yanlış anladım bu şarkıyı diye yarısı Yonca için kadın düşmanı demiş, neresi kadın düşmanı şimdi toplum içinde bir kadın evli bir erkeğe mesaj atıyor diye Yonca Evcimik bunu eleştirmiş yapmayın bunu demiş. Şimdi bunu yapan bir kadın da yok mu var elbette, ünlüler camiasına baktığınızda bunu Her magazin haberin de görebilirsiniz, Göremediğiniz ise belki de kendi mahalleniz.

Yonca Evcimik şarkısına tepki göstermek yerine topluma bir baksan bu şarkı da olan olayların çoğu zaten TV kanallarına yakın zamanda konu olmuş, adını vermeden bahsedeyim, malum bir kanalda evli bir erkek çocuğunun kimden olduğunu DNA testi yapılmasının sonucunu bekledi, Kadın ise onun ondan olmadığını beklerken şok çocuk başkasından evli kadın sevinçten oynuyordu hatırladınız değil mi?

 

Peki Yonca Evcimik gaza gelip cevap verir mi?

Bir ekz Yonca hanım bu olumsuz tepki yapanları incelemiş ve gülüp geçiyor, haklıda çoğu cidden trol dediğimiz bir grup. Evet şarkı çok sert, çok fazla mesaj var, biraz daha mesaj verseydi tepki çekmeye bilirdi diyeceğim ama kadınların Kurban olduğu bu ortam’da faturanın kadınlara kesildiğini ddia ediliyor ama şarkıya bakıldığın da tartışılacak mesele şu bu şarkıda söz edilen suçlara karşı biz ne yaptık?

 

  • HİÇ

O yüzden Yonca hanımı değil yasayı uygulamaktan aciz kişilere tepki vermek daha mantıklı olur.

Ersoy k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cüneyt Özdemir’e Ak troller saldırdı! Sağlık bakanı Kocanın sayıları sonrası çarşı pazar karıştı!

HIZLI YORUM YAP