Yalancı 3. bölüm fragmanı yayınladı peki neler olacak? | GÜNDEM
DOLAR

32,5659$% 0.07

EURO

35,0630% 0.56

STERLİN

40,7177£% 0.31

GRAM ALTIN

2.428,56%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,15

a

Yalancı 3. bölüm fragmanı yayınladı peki neler olacak?

Yalancı 3. bölüm fragmanı yayınladı peki neler olacak? Binlerce kişiye erişen dizin 3. fragmanı yayınladı! İzleyiciler ise son bilgileri almak için fikirlerini seslendirmeye devam ediyor, Yalancı dizisi 3. bölümde yaşanması beklenen olaylar ise şu şekilde sıralanıyor!

Peki yalancı 2. bölümde neler olmuştu

Yalancı 2. Bölümünde; Deniz, Mehmet Emir’in kendine ilaç verdiğini düşünmektedir. Ama polis bir kanıt olmadan bir şey yapmamakta; Deniz de bunu kanıtlayamamaktadır. Mehmet Emir ise Doruk daha fazla zarar görmeden tüm yaşananların bitmesini istemektedir. Mehmet Emir, Deniz’le konuşmaya, onu ikna etmeye çalışır. Deniz dinlemez. Ona göre Mehmet Emir tecavüzcüdür ve ne yapıp edip maskesini düşürecektir. Ama Deniz’in çabaları ters teper, ayağına dolanır. Herkesten gizlediği sırrı ortalığa dökülmek üzeredir. Deniz artık geri dönülmez bir yola girmiştir.

3. Bölüm ‘de Deniz, Mehmet’e bir çok şey söylüyor durumdan etkilenen Mehmet ise karamsarlık içinde kendisini kanıtlamaya çalışması sürecek . Fakat sürpriz bir açıklama ve bilgi ise ortaya çıkacak!

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yalancı 2. Bölüm ‘de neler olacak!

HIZLI YORUM YAP