Venezuelalı gazeteci Roberto Kokain konusunda açıklama yaptı, bakın nasıl taşınıyormuş! | GÜNDEM
DOLAR

32,4821$% 0.21

EURO

34,5477% 0.14

STERLİN

40,4698£% 0.25

GRAM ALTIN

2.474,91%-0,32

ÇEYREK ALTIN

4.208,00%-0,85

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Venezuelalı gazeteci Roberto Kokain konusunda açıklama yaptı, bakın nasıl taşınıyormuş!

Venezuelalı gazeteci Roberto Kokain konusunda açıklama yaptı, bakın nasıl taşınıyormuş!

Venezuelalı gazeteci Roberto Deniz Kokain konusunda açıklama yaptı uzun süredir gündemi meşgul eden kokain konusunda Avrupa’da olan gazetecilerin de önceye ait olan bazı belgelere ulaştığı görüldü. Bir çok devlet adamının ise işin içinde olduğu iddia edildi ve belgelenmesi ise gündeme bomba gibi düştü

Roberto Deniz isimli gazetecinin “Maduro’nun çok zor zamanlar geçirdiği bir dönem olan 2017-2019 yılları arasında Türkiye onun için adeta bir cankurtaran oldu. ABD ve uluslararası camia, insan hakları ihlalleri ve şaibeli seçimler gibi konular yüzünden Venezuela’ya yaptırım ve baskı uyguluyordu. Bu dönemde Türkiye, Venezuela için yaptırımları delmeye yarayan bir ülke olarak ortaya çıktı” dedi.

Kolombiya konusuna değinen gazetecinin özellikle Kolombiya devleti üzerinden yapılan kokain ticaretini görmezden geldiğini iddia etti, 218 yılında ise ABD Kolombiya ve Venezüella üzerinden diğer ülkelere giden 240 tın kokain ile ilgili bir duyuru yaptığını ve bunun farlı ülkelere ama öncesinde farklı yerlere gittiğini söyledi.

Bir çok belge var bunlar yayınlandı aynı zamanda ise Uçak ve gemilerle taşınan ve panama adalarına giden kokainler olduğu belgelendi. Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım için ise onunla ilgili henüz bir belge yok ve konunun neresinde olduğunu açıkçası bilmiyorum dedi. Fakat konu hakkında şu ifadelerin ‘de kullandı eğer varsa bunla ilgili bir belge ve konu bunan şaşırmam çünkü

UYUŞTURUCUDAN CEZA ALAN Tareck El Aissami  4,5 DEFA TÜRKİYEYİ ZİYARET ETMİŞ!

Zamanın Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve şu anda Petrol Bakanı olan Tareck El Aissami bu hükümetin en güçlü bakanlarından. Kendisi ABD tarafından uyuşturucu kaçakçılığı suçuyla aranıyor. Tareck El Aissami, Venezuela-Türkiye ittifakının kilit isimlerinden. Bakabilirsiniz, zannediyorum sadece bu dönemde Türkiye’ye 4-5 defa ziyarete gitmişti” dedi.

Nicolas Madur Uyuşturucu ve Kokain işini Bunlar Emperyalistlerin yalanı dedi!

Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun eşinin yeğenleri de 2015 yılında 800 kilo kokaini Haiti üzerinden ABD’ye sokmaya çalışırken yakalanıp 18 yıl hapis cezası almışlardı. Yeğenlerin, Venezuela ordusunun üst düzey yetkilileri tarafından yönetildiği iddia edilen Cartel del Sol adındaki örgüt için bu işi yaptığı iddia ediliyor. Devlet Başkanı Maduro ve hükümeti, söz konusu iddiaları “emperyalist yalanlar” olarak nitelendirerek reddediyor.

Kaynak: DW

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tevfik Göksu Fena Yakalandı! İBB canlı yayını durdurdu, elektrikler kesildi iddiası yalan çıktı!

HIZLI YORUM YAP