ÜÇLÜ FACİA S.S.M | GÜNDEM
DOLAR

32,5960$% 0.36

EURO

34,8314% 0.26

STERLİN

40,6854£% 0.2

GRAM ALTIN

2.497,48%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.270,00%-0,12

a

ÜÇLÜ FACİA S.S.M

A Haber Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni ve Baş Yazarı Gazeteci Ferhat Aydoğan’dan Hz. Adem ve Hz. Havva” ile ilgili şarkı sözlerine sert yorum.Gazeteci Ferhat Aydoğan’ın kaleme aldığı yazısında şu sözlere yer verdi…

 

Değerli okurlarım sizlere bu yazımda biraz sanattan ve sanatçıdan bahsedeceğim.Yanlız bahsederken sanat ve sanatçıdan diyorum maymun dan değil.

Geçtiğimiz günlerde yaşı başı almış uzak diyarlara ebedi göç yapacağı zamanı bekleyen bir insan kılıklı birinden bahsedeceğim.Bu kişiyi hepimiz tanırız ve tanırkende yanındaki diğer facia çetesinide tanırız.Onlarda Seda Sayan ve Mustafa Sandal.

“Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete”

Ne olmuştu ;

Sezen Aksu’nun “Şahane Bir Şey Yaşamak” şarkısı ve şarkı sözleri olay oldu
Sezen Aksu’nun 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısı gündem oldu. Şarkıda geçen, “Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e…” sözleri sosyal medyada polemik oldu. Aksu’ya gelen eleştirilerden sonra Mustafa Sandal ve Seda Sayan, ünlü şarkıcıya destek çıktı.

Ya ALLAH aşkına bu nedir;

Türkiye Cumhuriyetinin tüm savcı ve hakimlerini bu konuda göreve davet ediyorum.Bu işin şakası yok sebebi insanları Müslümanlığa karşı islama karşı kışkırtmak ve dış güçlerin batısına pasif göstermektir.ülkemizde yeterince kargaşa varken TERÖR,FETÖ,DHKP-C gibi,birde SANAT TERÖRÜ çıkarmaya çalışıyorlar.Artık birileri bunun farkına varsın.Sezen Aksu’nun bu albümü gündem olmuşken insanlar artık dikkat ve ilgi çektiği için daha çok tepki verecek hatta bazen de destek mesajları gelecektir, iş bu sefer çıkmaz bir girdap haline gelecektir.

Hz.Ademin güzel bir sözü vardır ;

Temiz şeyler temizlere aittir; pis şeyler de pislere.. kendine gel!

Dinleme ihtiyacı olmaksızın anlaşılan söz, ancak tamahsız ve ihtiyaçsız olan Allah’ın sözüdür.

Nefis, çok övülmesi yüzünden firavunlaştı. Alçak gönüllü, hor, hakir ol; ululuk taslama!

Bu sözler üçlü faciaya yani SEZEN,SAYAN ve SANDAL üçlü aşiret paketine gelsin. Gerçi ateş olsanız düştüğünüz yeri yakarsınız.Yani hava ve civasınız.

Çok tepki olan kesim dini değerlerin kötü bir şekilde ele alındığı ve şarkının dalga geçmek amacıyla yapıldığını savundu.

İslama ve İslamın değerlerine hakaret serbest olursa,
İslam düşmanları işte böyle ikide bir ortaya çıkıp, rahatça İslama sazı ile sözü ile hakaret ederler,
Ataya hakarete suç diyenler, dinlerine hakareti suç sayamıyor,
Utanın eğer utanmanız varsa.

Sanatçı: Sanat kollarından birinde başarı gösteren kimseye sanatçı denir. İslam düşmanlığı yapmaz.Sanattan önce, sanatçının ruhu vardır. Sanatı bu ruhu yaratır. Sanatçı, duygularının dünyası yanında ruh ve ihtiyaçlardan doğmuş bir âleme de biçim verir.Bunların verdiği alem dili şeytani biçim dilidir.Rahmani değil.

Nasıl bir Dünya’da yaşıyoruz,her tarafı çilelerle,dertlerle dolu.Rabbim Devletimizi,Milletimizi ve Tüm İslam alemini her türlü tehlikelerden,kazalardan,belalardan ve kötü insanların şerrinden korusun ( Amin )

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Biri Türkiyeli demiş de; sorarım size kim bu Türkiyeli?

HIZLI YORUM YAP