Twist örgü birbirinden özel saç stilleri | GÜNDEM
DOLAR

32,3452$% 0.28

EURO

35,1294% -0.04

STERLİN

40,8685£% -0.37

GRAM ALTIN

2.310,45%1,45

ÇEYREK ALTIN

3.974,00%0,22

a

Twist örgü birbirinden özel saç stilleri

Twist örgü birbirinden özel saç stilleri: Bükümlü örgüler, iki saç bölümünü örgü şeklinde bükerek kullanan siyah saç modelleri arasında çok popüler bir tekniktir. Bükümler, aynı zamanda halat bükümleri olarak da bilinen spiral bir ipe örülür ve ayrıca kişinin doğal saçlarının dreadlock’lar veya kaliteli ticari dokulu teller ile uzatılmasına izin verir.

Doğal kıvırcık saçlı Afrikalı-Amerikalı kadınlar için bukle örgü stilleri, en kolay ve en popüler koruyucu saç stillerinden biridir.

Basitten karmaşık ayrıntılara, doğal ve kaba dokudan eşit kalınlıkta pilelere kadar – örgü bükümlerini kullanarak ipliklerinizi nasıl şekillendireceğiniz ve koruyacağınız konusunda çok sayıda şık fikir var. Hacim, doku veya uzunluk arıyorsanız, herhangi bir özel gün için her zaman giyebileceğiniz bir burgulu örgü saç modeli vardır!

Trend belirleyen Afrikalı-Amerikalı ünlülerin Leigh-Anne Pinnock, Brandy, Teyonah Parris ve Rihanna’nın burgulu örgü saç stillerini nasıl yaptıklarına ve dünyanın her yerindeki kadınlara ve örgülere nasıl ilham verdiğine dikkat edin! Tıpkı örgüler gibi, Brooklyn merkezli uzman örgücü Stephnie Lisha’nın müşterilerine yaptığı gibi boncuklar, manşetler ve canlı tonlarla görünümünüzü değiştirebilirsiniz!

Göz alıcı görünmek için fazla şekillendirme gerektirmeyen bir saç modeli mi? Bu bükülmüş parçalarla mümkün! Saç derinizi düzenli olarak nemlendirin, stilistinizin tavsiyelerini dinleyin ve bu güzelliklere uzun süre sahip olacaksınız.

Ekstra etkileyici ve yapması kolay – farklı büküm stilleri örgülere harika bir alternatiftir. Bugün internetteki kadınlar için en trend büküm örgülerin bu çeşitli çeşitliliğine göz atmanın zamanı geldi!

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

6 muhalefet partisinin “parlamenter sistem” çalışması: ‘Yasama’ ayağı tamamlandı, HDP yok!

HIZLI YORUM YAP