Türkiye'de olan heykelleri put sanan radikal İslamcı teröristler kime karşı? | GÜNDEM
DOLAR

32,5847$% 0.03

EURO

34,8876% 0.1

STERLİN

40,7822£% 0.29

GRAM ALTIN

2.424,62%0,08

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,15

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Türkiye’de olan heykelleri put sanan radikal İslamcı teröristler kime karşı?

Türkiye’de olan heykelleri put sanan radikal İslamcı teröristler kime karşı?

Türkiye’de onlarca atanın, şehitlik ve anıt içinde onlarca heykel var, maalesef ülke içinde bir Radikal İslamcı terörist ise bu heykellere karşı?

Neden?

Radikal İslam kuranı okumayan veya anlamayan çeşitli fıkıh ve kendince alimlere güvenen biat eden kişilerdir Daeş ve bazı İslamcı teröristlerin dayanakları ve temellerini bu kişiler oluşturmaktadır. Savundukları ise biz putları kırıyoruz?

İslamda put denilen ise şan,şöhrep ve para olduğunu bilmeyecek kadar cahil olan bu gruplar dünyanın her alanında her yerinde mevcutturlar, özellikle kendilerine mısırda maalesef ihvan adı altında olan bu grup Türkiye’de ise farklı kimlik ve tarikat ve cemaatlerin esirleridir.

İşte yıkmak istekleri ve adım,adım, kırmak istekleri put dedikleri atalarımızın heykellerden bazıları

 

Sadece bunlar mı hayır, anıtlarda bunlarla birlikte inançlarına göre yıkılmalı.

Efendiler Türkiye gelişmiş ve islamı bir şekilde iyi veya kötü  yaşayan bir ülke, Daeş’e bağlı teröristlerin Suriye’de ve çeşitli ülkelerde ne yaptıklarını hep birlikte gördük bir şekilde, Unutmayın biz Süleyman şah türbesini taşıma sebebimiz sadece Türbe olduğu için değil orayı yakacaklardı, Onlara göre orası bir put alanı bugün Türkiye’de sosyal medyada Heykellerle ilgili sadece Atatürk değil diğer atalarımızda tehlike altında, Amaç burada Atatürk değil onun üzerinden prim kasıp diğerlerini yıkmak, yağmalamak, yakmak.

 

Kimse Atatürk veya Fatih Sultan Mehmet hana tapınmıyor, tapınan varsa o onların ahmaklığı, nasıl ki türbelerde bazıları o zatlara tapınıyor medet umuyorsa o hata ise buda hatadır onların bu anlayışını düzeltmek başka bir şeydir..

Özellikle İslam üzerinden put denilen olayın, baktığımız zaman, ona atıfla yapılmış adı Lât ve Menât Uzzâ‘ olan 3 put bunlar insanı sözde Allaha veya diğer kullanılan dil ile tanrıya ulaştıran putlar, yani şan ,şöhret, para isimlerinin açıklaması bu, Allaha kimseyi anlamayacak kadar cahil, okumayacak ve araştırmayacak kadarda alim yapmasın, Toplumuzun değerleri atalarımıza sahip çıkmak bizim görevimiz, tıpkı kuran ve ıslama sahip çıktığımız gibi,

Lütfen dikkatlice Kuran ve hadis okuyun.

Eğer bir put ve heykel yıkmak istiyorsanız insanların şan, şöhret, para peşinde koşanları yıkın. Kılıçla değil akıl ve tatlı söz ile.

Heykelleri yıkmak isteyen Teröristlere bir çift sözüm var gücünüz yetiyorsa yıkın! Var mı sizde o cürüm! Terörist çakallara Türkiye izin vermeyecektir.

Tüm bunlara bakın, inceleyin fetö gibi amansız bir kadınsız düşmanın içimize soktuğu Put ve Atatürk meselesinden daha büyük bir yıkıma sahip olacak ve toplumun değerleri olan atalarımızın heykelini yıkmak isteyen bu alçaklara izin vermeyeceğiz.

 

 

Ersoy .k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fetöcü ve Radikal İslamcı Teröristler Twitter’da Atatürk ve Şehitlere Hakaret etti!

HIZLI YORUM YAP