Türkiye'de kadına şiddet ve taciz neden artış gösteriyor? | GÜNDEM
DOLAR

32,3508$% 0.29

EURO

35,1206% -0.07

STERLİN

40,8404£% -0.43

GRAM ALTIN

2.310,04%1,44

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,19

a

Türkiye’de kadına şiddet ve taciz neden artış gösteriyor?

Bir grup aslında radikal islamcı ve kendisini ego olarak tatmin edecek yapıların etkisinde kalarak kadını kısıtlayan görüşleri savunan binlerce belki de milyonlarca cahil insan var..

Kıymetli Müslümanlar sizler için bildirilen bir ayet var, kadının yeri ve değeri..

Nur suresi 30. ayet:  Mümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Bu onlar için daha arındırıcıdır. Allah onların bütün yaptıklarından haberdardır.

Buradan yola çıkarsak kadınlara kötü gözle bakamazsınız diyor rab.

Bugün ise durum çok farklı, kadına karşı özellikle bir grup tarafından bir baskı var, tacize dahi uğrasa kadın, bir şekilde suçlu olarak görünüyor.. Bugün Hatay da bir kadın bir kişi tarafından satırla saldırıya uğradı..

Orada olan erkeklerin hiçbirisi kadına, kıza sahip çıkmadan tavla oynadı..

Şimdi sorum şu: Sizce tüm bunları biz görüyoruz ama Allah görmüyor mu? Peki siz yarın Allah’ın ayetine isyan ettiğiniz için Müslüman olduğunuzu mu iddia edeceksiniz?

Mesela bakın bu haberlerden hiç bir tarikat çıkıp açıklama yapmayacak, hiçbir cemaat çıkıp kınama yapmayacak neden ? Çünkü inanışın gereği Kuran ve hadis olsaydı yapabilirdi, fakat inanışları cahile devri inançları olduğu için o zaman Peygamber efendimizin doğru yola götürmeye çalıştığı insanlar seviyesinde oldukları için, okusalar da susuyorlar..

Demem o ki Türkiye’de artık bir çok kişi gerek haberlerin gerek, kadına karşı şiddetin suçluları içeride olmadığı savunan kişiler içinde olduğu için Allah’ın ayetine dahi ters gelmişler..

Kusura bakmayın, ben sizden uzağım.. Sizin islami anlayışınız Kurana ters olduğu için sizden öteyim.

Kıymetli mimin kadınlar, unutmayın ki Allah’ın ipine sarılan asla mağlup olmaz, gerekirse kendinizi savunun, hiçbir erkeğin gölgesinde kalmayacak derece güç sahibi olun, adaletli olun. Çünkü sizler Hz. Muhammed s.a.v emaneti, Allah’ın en özel kulusunuz, Anasınız.. Annemizsiniz, doğuran ve etrafa güzelleştirensiniz.

Allah sizin için ayetinde bakışların dahi kötü olmaması gerekirsen bugün sizleri dışlayan, ezilmesine şiddet görmenize sebep olanlar islamın savunucu değiller, onlar kardeşlerim, cahiliyenin savunucusu Allah’ın olduğunu kabul eden, Hz Muhammed kabul eden görünüşte olan kişiler, islamla alakaları asla yoktur.. gördüğünüz yerde onları dışlayın ve asla ticaret yapmayın.

Babakuş.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

‘Lions-Cartel’ suç örgütünün lideri Bahçelievler’de otelde yakalandı Sergen Ahmedi sorguda ağlıyor!

HIZLI YORUM YAP