Türk havayolları dan Azerbaycan'a büyük ayıp! | GÜNDEM
DOLAR

32,5192$% -0.09

EURO

34,7957% -0.22

STERLİN

40,4797£% -0.1

GRAM ALTIN

2.419,57%-0,42

ÇEYREK ALTIN

4.049,00%-1,25

a

Türk havayolları dan Azerbaycan’a büyük ayıp!

Türk havayolları Azerbaycan’a gidecek yardım kolileri için para istemesi büyük tepki çekti, iki devlet tek millet anlayışına yakışmayan bu olay için Türk hava yolları bir açıklama yapmadı.

Türk hava Yolları Azerbaycan’a gidecek yardım kolisi için 6 bin TL aldı. Milliyetçi Hekimler Derneği’nden THY’ye büyük suçlama

Milliyetçi Hekimler Derneği’nin cephe hattına ulaştırmak üzere Azerbaycan’a gönderdiği tıbbi malzeme yardımı için Türk Hava Yolları’nın 6 bin 124 TL kargo parası aldığı ortaya çıktı. Açıklama derneğin Başkanı Semih Uşaklıoğlu’ndan geldi.

Milliyetçi Hekimler Derneği Başkanı Semih Uşaklıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Azerbaycan’a gönderdikleri yardım kolisi için THY’nin 6 bin 124 TL kargo parası aldığını açıkladı.

Ücret alınmaması için girişimde bulunduklarına rağmen sonuç alamadıklarını belirten Uşaklıoğlu, “Acaba Ermenistan havayolları, Fransız havayolları Ermenistana giden tıbbi malzemeden para alır mıydı.” diyerek sitem etti.

Dernek Başkanı Uşaklıoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Karabağ’daki yaralılar için bin bir güçlükle topladığımız tıbbi malzemeden ücret almamaları için uğraşmamıza rağmen THY larına 6124 TL kargo ücreti ödedik. Acaba Ermenistan havayolları, Fransız havayolları Ermenistan’a giden tıbbi malzemeden para alır mıydı? Ah Devlet şuuru, LİYAKAT!”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İstanbul’da Suriyeliler Yemen vatandaşını kaçırdı!

HIZLI YORUM YAP