TRT Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'le ilgili haberini yayından kaldırdı skandal ortaya çıktı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5651$% 0.06

EURO

34,9523% 0.27

STERLİN

40,6186£% 0.01

GRAM ALTIN

2.422,39%0,01

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • TRT Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer’le ilgili haberini yayından kaldırdı skandal ortaya çıktı!

TRT Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer’le ilgili haberini yayından kaldırdı skandal ortaya çıktı!

TRT Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer’le ilgili haberini yayından kaldırdı skandal ortaya çıktı! Milyonlarca kişiyi dolandırarak Yurt dışına kaçıp mafyaya sığınan dolandırıcı Faruk Fatih Özer haberini TRT yayından kaldırdığı ortaya çıktı, skandalın ortaya çıkmasının ardından TRT henüz açıklama yapmazken, haberi kimin nasıl sildirdiği ne şartlarda anlaşıldığı ile ilgili sosyal Medya’da gelen bilgiler arasında, Bir çok kişi RTR içinde demek ki birileri para almış ki haberi silmiş dediği görüldü.

TRT açıklama Yapacak mı?

Ak parti hükumetine yakınlığı ile bilinen kanal Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’i yakalanması çalışmalarıyla ilgili haberini yayından kaldırdı.

TRT Haber‘in ilgili haberinde, Arnavutluk’a kaçtığı belirtilen Özer’e yönelik operasyona destek için giden Türk polisi geri döndüğü belirtilirken Özer’i yakalamak için başlatılan operasyonun başkent Tiran merkezli 4 ülkede devam ettiği ifade ediliyordu.

Haber içeriğinde ise Arnavutluk’ta yakalanıp adli merciler içerisinde sorgulaması ve mahkemesinin devam edeceğini Ardından İnterpol’e teslim edilecek olan dolandırıcı Faruk Fatih Özer daha sonra Türkiye Cumhuriyetine teslim edileceği haberi yapılmıştı..
TRT konuyla ilgili ne zaman açıklama yapacağı ise henüz bilinmezken, konuyla ilgili haberin nasıl kaldırıldığı kim tarafından kaldırıldığı ise bilinmiyor!
TRT Faruk Fatih Özer haberini yayından kaldırdı sildi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Lüks arabalar içinde uyuşturucu taşındı mı?

HIZLI YORUM YAP