Trabzon'da olan yangın söndürüldü | GÜNDEM
DOLAR

32,5209$% -0.09

EURO

34,7918% -0.23

STERLİN

40,4692£% -0.13

GRAM ALTIN

2.419,63%-0,42

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%-1,06

a

Trabzon’da olan yangın söndürüldü

Trabzon’da olan yangın söndürüldü, olayla ilgili PKK destekçisi ve farklı kaynaklarda öne sürülen iddialar araştırılıyor, bir çok bölgenin ise sosyal medyada kullanıcılar ise yakılan ve yanan yerlerde maden arayan ve proje için yakıldığı iddiası dolaşırken bazı kaynaklarda ise PKK terör örgütüne bağlı terörist grupların bilerek yaktığını iddia ediliyor, olayın açığa çıkması için polis ve emniyet, istihbarat birimleri geniş çaplı araştırma yaparken bir kişi göz altına alındığı bilgi var.

 

Trabzon’da çalılık alanda çıkan örtü yangını ekiplerin müdahale çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Trabzon’da, merkeze bağlı Akyazı Mahallesi’nde, saat 23:30 sıralarında çalılık alanda örtü yangını çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etmeye başladı. Yolu olmayan dik ve engebeli arazideki yangına güçlükle müdahale eden ekipler, alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.

SÖNDÜRÜLDÜ

Trabzonda, merkeze bağlı Akyazı Mahallesinde çıkan örtü yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Ekipler, alevlerin söndürüldüğü bölgede dik ve engebeli arazide, soğutma çalışmasına başladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yönetmen Zeki Demirkubuz’un senaryoları kayıp

HIZLI YORUM YAP