TERÖRİSTLERE İSTANBUL'DA SKANDAL ANMA TÖRENİ | GÜNDEM
DOLAR

32,5425$% 0.13

EURO

34,9346% -0.22

STERLİN

40,8464£% -0.13

GRAM ALTIN

2.439,02%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%0,00

a

TERÖRİSTLERE İSTANBUL’DA SKANDAL ANMA TÖRENİ

TERÖRİSTLERE İSTANBUL’DA SKANDAL ANMA TÖRENİ .

İBB ‘ye ait Ali Emri Kültür Merkezin’de Terörist Katil Kasım Süleymani anma töreni düzenlenceği bildirildi.

Facebook , İntagram , Twitter gibi Sosyal Mecra’da örgütlenen güya ” KUSDÜS GÖNÜLLÜLERİ” isimi ile organize olan grup, 23 Şubat Pazar günü İstanbul Büyük Şehir Belediyesine ait olan Ali Emiri Kültür merkezinde toplanıp güya ” Ahde-Vefa , KUDÜS şehitleri anma günü ” düzenleyeceğini duyurdu .

Faliyetleri ve anlayışı ile İran’a sempatisi ve yakınlığı ile bilinen Kudüs TV genel yayın yönetmeni Nurettin Şirin , Sosyal medya da İran şia’sını destekleyen açıklamalarıyla nam yapmış HÜDA PAR ( HÜR DAVA PARTİSİ ) Genel İdare Kurulu üyesi Emin güneş ve İran şia’sını destekleyen önemli isimlerin katılacağını belirtti .

İran dış operasyonlar birimi komutanı , İran’ın gölge Lideri , Kasım Süleymani Suriye , Irak ‘ta binlerce çocuğun , kadının yüzbinlerce Sunnin katili olmaktan sorumlu tutuluyor . Bir çok faliyetlerinde Şia (Şİİ) milislerin insan haklarına evrensel hukuka uygun davranmadığını , vahşi ve zalimce insanları katlederek insan hakları ihlaline imza atmıştır.

Katil Kasım Süleymani bir diğer Katil tarafından 3 Ocak 2020 tarihinde ABD’nin Bağdat’ta düzenlediği hava saldırısında öldürülmüştü.

BaykusHaber.com Kurucusu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

NATO ‘DAN İDLİP İÇİN İLK ADIM

HIZLI YORUM YAP