Tarikatlar tekrar hedefte ! | GÜNDEM
DOLAR

32,3784$% 0.18

EURO

35,0591% -0.07

STERLİN

41,0508£% 0.36

GRAM ALTIN

2.324,35%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.010,00%0,07

a

Tarikatlar tekrar hedefte !

Tarikatlar tekrar hedefte !

 

Bir kaç gündür olan olayları çıkan haberleri okuyorum hatta kurucusu olduğum site de de Ömer gibi adaletli olmayı hedefleyerek bu tarz haberlerin yapılmamasını dahi engellemiyor bir müdahalede bulunmuyorum. Benim mantığım da herkes doğrusunu savunsun fakat doğru bir ve tek ise  benim canımı dişime takarak savunduğum davam nasıl olsa haklı çıkacak diye düşüyorum ve öyle oluyor. Çünkü bu davanın sahibi ben değilim ki, seni beni yaratan Allah (c.c) o yüzden davanın sahibi hakktır diyoruz.

 

Gelelim bir kaç gündür olan olaylara başlangıç olarak kendine hoca diyerek hocalık makamını zehirleyen Cinci bir sapık ortaya çıkıyor. Bu sapık başında İslam’ın şerefili nişanı olan sarık , yine şerefli nişanlardan olan sakalı var fakat bunların olması hiç bir anlam ifade etmez gibi karşında yardıma muhtaç bir umutla bir şey olacak diye bekleyen cahil bir kadın’a istismarda bulunuyor…!

 

Neyse günler böyle devam ederken…

Gata da yönetim de olan bir Sofi çıkıyor ve insanlara zina yapmayın , karınız dan ayrılmayın bir yuva yıkmayın gidin ikinci hanımı alın diyor sanki bu izni Allah (c.c) vermemiş gibi yobaz ,sapık denilerek haberler yapıyor. Peygaber efendimiz 4 tane hanım alma hakkında izin vermiştir. Bir den fazla hanımın alınması için ise bir den fazla yine kural , hak , hukuk meselesi de bunu ile birlikte getirilmiştir. Kafasına göre kimse gidip 4 eş alamaz diyelim aldı bunun hesabını veremez.

 

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Sizlere şöyle kıssa dan bir hisse bırakayım…

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Bir adamın iki tane hanımı varmış, adam dini vecibelere o kadar hürmetliymiş ki , Bir kilo meyve alıyorsa aynı meyveden bir kiloda diğer evine alırmış , bir toka alıyorsa aynısı diğer evine alır ve hanımlarının rızası üzerine evlilik yaptığı halde asla hak yemezmiş, kader bu ya ikisi de aynı anda vefaat etmiş.

 

Adam hanımlarım benden hak istemesin kul hakkına girmemeyeyim diyerek cenazelerin evden çıkışı için yeni bir kapı yaptırmış imama demiş ki ; cenazelerin ikisi de aynı anda çıksın ikisi arasında hak geçmesin demiş.  Zaman gelmiş cenazeler çıkmış ve gömülmüş. Bir zaman sonra adam da vefaat etmiş. İlk hanımı öldükten sonra adam dan davacı olmuş !

Demiş ki ; Sen ikinci eşini yeni açtığın kapıdan çıkardın ben senden davacıyım demiş…!

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

 

Bu mesele bu kadar terazisi olan hak , hukuk isteyen bir meseledir. Bu mesele öyle keyfe keder yapılacak bir mesele değil. Gata hekimi bu meseleyi anlatırken anlatım tarzı veya bulunduğu makam gereği yanlış yapmış olsa da yanlış bir şey söylememiştir.

Fakat yaşadığımız bir kaç gün içerisinde ,Tarikatlara meyda üzerinden operasyon yapıldığını görür ve şahitlik ederim kendi penceremden. Kim neyi zorluyor ne hedefliyor kaos çıkartıp her tarafı bir birine kırdırıp yeni seçim çıkarımları yapmak isteyenler mi var bakıp göreceğiz nasıl olsa o da çıkar ama herkes şunu bilmelidir ki ; biz sizi görüyor izliyoruz yaptığını algı operasyonlarını teker teker deşifre etmeye de devam ediyor olacağız . Dijital gazeteci olarak kamuyu bilgilendirmeye devam edeceğiz…

 

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İstanbul’daki fırtınaları bilen profesörden açıklama risk şu an yok!

HIZLI YORUM YAP