Tarikatlar 'da CİN ile müritleri Şeyh'e bağlama yapılıyor mu? | GÜNDEM
DOLAR

32,5666$% 0.14

EURO

35,0564% -0.02

STERLİN

40,8411£% -0.11

GRAM ALTIN

2.439,08%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a

Tarikatlar ‘da CİN ile müritleri Şeyh’e bağlama yapılıyor mu?

Tarikatlar ‘da CİN ile müritleri Şeyh’e bağlama yapılıyor mu? Özellikle dünyanın bir çok alanında Tarikat ve topluluklarda kullanılan CİN büyü ve sihir ile bir çok işlem yapılmaktadır.

Özellikle Hindistan’da kullanılan CİN ile bağlama günümüzde dünyanın bir çok tarikat ve topluluklarında kullanılmaktadır. 

Buna örnek olarak yaygın olarak kullanılan internet ortamında, farklı tarikatların, titreme, dans etme gibi sıra dışı videolarını görmüşüsünüzdür, bunlara günümüz de kimileri gülerek, kimisi aman Allah’ım diyerek izlemiştir, fakat işin diğer yanı korkunç!

NASIL YANİ?

Öncelikle tarikat ve şeyhlerin kullandığı ritüellerde su ile birlikte yapılan bir ritüel vardır, bunda müritler okunmuş sudan içerek toplu halde dönüş yapılır ve dualar edilir, bu ritüellerde asla göz açılmaz. Açılmaması istenir.

Bu işlemlerden sadece birisidir.

DİĞERİ İSE DAHA KORKUNÇ

Bir diğer ritüel ise el öpme esnasında gerçekleşir, burada tarikat büyüğü ve grup büyüğü el öpme esnasında dokunarak işlem yapar. Türk kültüründe aslında yaygın olarak kullanılan bu yöntem her ne kadar saygınlık acısından kullanılmada işlemlerinin çoğunun bu şekilde gerçekleştiği bilinir.

Diğer yöntem göz teması!

Bazı kişilerin tarikat ve topluluk büyüklerine karşı gözlerine baktım yandım durumunun ise CİN’in bedene istismarıdır, Kişiyi bağlamak için kullanılır, dikkat edilmesi gereken ise bedensiz varlıkların çok güçlü olmasından dolayı bu olay gerçekleşir.

Tıbben mümkün değil denilse de bir çok kişinin bu şekilde bağlandığı yaygındır.

Bağlanan kişi asla topluluk büyüğünden ayrılamaz!

Büyü ile etkilenen kişinin ise tarikat veya topluluk büyüğünden kopması mümkün değildir, her ne kadar ‘da uğraşılsa Cin’in üstünlüğü kişinin imansızlığı onu topluluk büyüklerine karşı bağlar.

DİKAKT EDİN!

Özellikle topluluklarda dünyanın her alanında büyü ve sihrin etkisi gözle görülmüştür. İslam acısından ise büyü haramdır. Diğer topluluk ve tarikatlarda büyü her ne kadar haram kabul edilse de bağlamada kullanılması uygun görülmektedir.

Özellikle radikal islam’a kendisini adayan kişilerin bu tür işlemleri yaptığı bilinmektedir.

Not: Tarikat yol demektir, burada sadece islam ile ilgili değil tüm topluluklarda kullanılmaktadır.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DÜTİAK Derneği pandemiye rağmen çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

HIZLI YORUM YAP