Tarikatçı Cübbeli Ahmet Kemal Kılıçdaroğlu ve Seçmeni Hedef Aldı | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Tarikatçı Cübbeli Ahmet Kemal Kılıçdaroğlu ve Seçmeni Hedef Aldı, İsmailağa tarikatının hocalarından hocalarından Cübbeli Ahmet skandal bir açıklama yaptı, Saadet partisi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı!

SEÇMENİ HEDEF GÖSTERDİ!

Daha öncede skandal açıklamalar yapan Cübbeli Ahmet’e binlerce kişi tepki gösterdi! Cübbeli Ahmet Ak partiye yakınlığı ilke biliniyor!

Tarikatçı Cübbeli Ahmet Saadet Partisi’nin Kılıçdaroğlu’nu aday yaptırma çabasının İran kaynaklı olduğunu daha önce söylediğini hatırlatıp “Allah şerlerinden muhâfaza eylesin ve bu kafanın seçimi kazanması hâlinde devletimizin ne kadar zarar zevâle uğrayacağını bu milletin anlamasını nasîb eylesin” diye “dua” etti.

Açıklamasında, İran ve Türkiye’yi mezhepler üzerinden karşı karşıya getirmeye çalışan Ünlü, “İran Şîâ’sı Ehli Sünnet olan Müslüman Türk askerini tehdit olarak görüyor”, “100 binden fazla Sahâbe’nin hepsine kâfir diyen, Ebû Bekr ve Ömer Efendilerimize bedduâ okuyan, Âişe annemize iftirâ eden, Kur‘ân’ımıza eksik diyen, namazı üçe indiren ve Muharrem ayı dışında Ramazân-ı Şerîf diye bir kutsalı olmayan İran Şîâ’sının Müslüman Türk askerinden rahatsız olması yadırganacak bir şey değildir. Çünkü onlarla bizim dînimiz bir değildir” gibi ifadeleri kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Reis Sedat Peker’in yardımları Eskort araçla İstanbul’a döndürüldü

HIZLI YORUM YAP