Tanju Özcan kendisine hakaret eden Ak Partili Uğur Akbay'ı zabıta ile dışarıya attırdı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5955$% 0.11

EURO

35,0131% 0.35

STERLİN

40,7295£% 0.28

GRAM ALTIN

2.420,15%-0,11

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,12

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Tanju Özcan kendisine hakaret eden Ak Partili Uğur Akbay’ı zabıta ile dışarıya attırdı!

Tanju Özcan kendisine hakaret eden Ak Partili Uğur Akbay’ı zabıta ile dışarıya attırdı!

Tanju Özcan kendisine hakaret eden Ak Partili Uğur Akbay’ı zabıta ile dışarıya attırdı, Türkiye’nin en çok sevilen belediye başkanları içerisinde olan ve ünü her geçen gün artan ve arkasına sadece milleti alan ve pes etmeyen çıkışları ve toplumun sesi olduğunu belirten Tanju Özcan tarihe geçen bir harekete imza attı.

Tanju Özcan Ak Parti meclis üyesini zabıta eşliğinde dışarı attırdı!

Başkana Hakaret ettiği için dışarı atılan Uğur Akbay ise neye uğradığını şaşırdı, bir çok ak partili ise olayın yaşamasına ses çıkarmaması ise gözlerden kaçmadı, zabıtalar ise kendilerine düşen görevi yerine getirdi.

“ŞAHSINIZA GERİ ZEKALI DEMEK İSTİYORUM”

Meclis toplantısında yaşanan gerginliklerin ardından dilek ve temenniler bölümünde söz alan AKP Grup Başkanvekili Uğur Akbay, kürsüye çıktı.

2022 yılının hayırlı olmasını temennisinde bulunan Akbay, “Konuşmalarınız arasında notlarda aldım. Düzce’de yaptığınız açıklamada kullandığınız kelime ve az önce yaptığınız hareketten dolayı size şahsınızda geri zekâlı demek isterdim ama hakaret içerebilir diye zeka yoksunu demek istiyorum” dedi.

ZABITALARI ÇAĞIRDI

Akbay’ın sözlerine şaşıran Başkan Özcan, “Ne demek ya? Ne demek geri zekalı? Çıkartın arkadaşlar. Çağırın zabıtaları. Mikrofonu da kapatıyorum. Bolu halkının seçtiği belediye başkanına geri zekalı diyeceksiniz” diyerek tepki gösterip zabıtaları çağırdı.

Zabıtaların salona gelmesiyle birlikte AKP’liler ile CHP’li üyeler arasında sözlü tartışmalar yaşandı. Akbay zabıtalar eşliğinde salondan çıkartılırken, AKP’li üyelerin tamamı salonu terk etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İsmail Hünerlice Hoca Efendi’den CHP’nin Kur’an kursu açıklamasına çok sert sözler

HIZLI YORUM YAP