Suriyeliler için Referandum çözümü Ak parti ve MHP yapmalı ama nasıl? Çözüm basit! | GÜNDEM
DOLAR

32,3173$% 0.2

EURO

35,1298% -0.02

STERLİN

41,0653£% 0.1

GRAM ALTIN

2.292,47%0,67

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,29

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Suriyeliler için Referandum çözümü Ak parti ve MHP yapmalı ama nasıl? Çözüm basit!

Suriyeliler için Referandum çözümü Ak parti ve MHP yapmalı ama nasıl? Çözüm basit!

Suriyeliler için Referandum çözümü Ak parti ve MHP yapmalı ama nasıl? Çözüm basit!! Bu konuda çok fazla Medya’da kirlilik var ama unutulan bir durumda var.

Özellikle Suriyeliler için toplumda olan kin ve öfke tırmanışta olduğunu görmeyen yok ama belirli bir grup ve seçmen onların kalmasını istiyor o halde şu yapılmalı..

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli’ye çağrımdır!

Öncelikle seçmen olarak Cumhur ittifakı bu bölgede olan Suriyelileri kabullenmiş ve benimsemiş durumda. Öncelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan iki seçim önce Suriyelilerin bu ülkede kalacağını bizzat açıkladı.

Din kardeşiyiz

Esat zalimine onları bırakmam dedi ve bu millet Erdoğan’a iki seçim daha %50 üzerinde oy verdi..

Şimdi gitsinler mi kalsınlar mı tartışması devam ederken, Ülkede en fazla üyesi olan cumhur İttifakı seçmeniyle bu sorunu çok rahat aşabilir.

Malum Suriyeli bir çok aile kültürel olarak farklılık yaşıyor alışamadı.. Bu konuda hata yapıldığını görüyoruz, keşke kamplarda eğitim verilseydi. Türk kültür ve düşüncelerine yönelik ama yapılamamış ve yetersiz kalınmış.

Öyle ise bunu el birliği ile Cumhur ittifakı çözmeli.

Ama sadece kendi seçmenine ve üyelerine sormalı..

Soru çok basit!

Her cumhur ittifakı yani Ak partili ve MHP’li seçmen en az bir kişiyi evinde seçime kadar misafir etmeli ve onla yaşamalı, Durumu olmayan Cumhur ittifakı seçmenine kira yardımı da yapılabilir. Tabii bunları Ak parti ev MHP düşünmeli.

İkincisi burada önlem olarak ben Suriyeliler ile yaşamak istemiyorum diyenler olacaktır, Onlarında partiden ilişkileri kesilmeli veya ikna edilmeli.

Bu referandum sadece Erdoğan destekçileri ile yapılmalı çünkü zaten ona oy veren milyonlarca seçmen Suriyeliden rahatsız değil bu amaç ve doğrultu ‘da ise Suriyeliler en az beş yıl Suriyeliler ile yaşayarak onlara kültürel olarak mutlaka yaşamlarını kolaylaştıracak yönler verecektir. Böylelikle birlikte yaşayan bu iki asırlık dostluk ise artabilir.

Erdoğan’ın tek çağrısı yeterli!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu çağrıyı yaparsa milyonlarca Ak partili ve MHP2li seçmen Suriyelilere ev sahipliği yapacaktır, Kaç seçmeni var Ak partinin resmi rakamlara göre

11.089.543

Burada büyük bir sayı var bunu 4’e bölersek

2.772.385,75 böyle büyük bir rakam var, burada her Suriyeli aileden bir kişi olduğunu düşünürsek geri kalanlar içinde Suriyelilerden bazıları kalmayı istemez ise kamplara veya Suriye’ye gönderilmelidir. Gönderilenlerin iş yeri olanların iş yerleri oraya taşınabilir, Bir geliri olmayan kampta kalabilir.

Tabii bu gelişebilir. zaten Cumhur ittifakına y verenlerin Erdoğan’ın aksine bir şey söylemleri mümkün değil, Şuan bunu Cumhurbaşkanı yapsa bana göre Ak parti seçmeni ve MHP seçmeni ‘de kabul eder, Suriyeliler ve Ak partili seçmen zaten görüş ve bakış açısı olarak aynı taraftalar, aynı görüşlere sahipler ortak çok noktaları var.

Bu çözüme en iyi yol bana göre bu ben Cumhurbaşkanı Erdoğan2ın bunu bu zamana kadar yapması gerektiğini düşünüyorum..

Bu misafirlik en az 5-10 yıl sürmeli böylelikle bu iş kökten çözülmüş olur, elbette bu misafirlik içinde bazen tartışmalar olacak, uyum sağlamayan ve suçlu olan kimse o evden ayrık olabilir, kampta olan veya boşta olan Suriyeli misafir ‘de o eve yerleşir. Yolun ortasında geçinemiyorum Suriyeliler ile diyen ırkçılar ise ağır cezalar almalı haksız olduğu ispat edilirse.

Psikolojik olarak ‘da tabii bu kişiler incelenmelidir. Gözetimde olmalılar. Burada bazı arkadaşlar yanlış anlayacak ama kızacak bir şey yok %50 iki seçim oy verildiğini düşürsek Ak partili ve MHP’li seçmen bu durumun zaten farkındaydı şimdi bu iki seçmeni Suriyeliler için destek olması gerekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=au4WQ2njQKo

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yeni Yargı Teklifi Güçlü Türkiye’nin Yeni Umudu Olsun…

HIZLI YORUM YAP