Ak Partili Bakan Süleyman Soylu: Irak'a, Suriye'ye yürüyerek gideceğimiz günler uzak değil dedi! ekonomi söylentisi boş çıkmıştı! | GÜNDEM
DOLAR

32,3585$% 0.21

EURO

35,0719% -0.17

STERLİN

40,9651£% -0.13

GRAM ALTIN

2.285,25%0,35

ÇEYREK ALTIN

3.966,00%-0,43

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Partili Bakan Süleyman Soylu: Irak’a, Suriye’ye yürüyerek gideceğimiz günler uzak değil dedi! ekonomi söylentisi boş çıkmıştı!

Ak Partili Bakan Süleyman Soylu: Irak’a, Suriye’ye yürüyerek gideceğimiz günler uzak değil dedi! ekonomi söylentisi boş çıkmıştı!

Ak Partili Bakan Süleyman Soylu: Irak’a, Suriye’ye yürüyerek gideceğimiz günler uzak değil dedi! ekonomi söylentisi boş çıkmıştı! Son günlerin tartışılan ismi olan ve Ak partide gönderilmesi siyasi arenalarda konuşulan ve son günlerde yaptığı açıklamaların hiç birisi toplum tarafından destek görmeye ve geçtiğimiz ay Temmuz’da ekonomi uçuşa geçecek herkes kıskanacak ABD kıskanacak Avrupa kıskanacak diyen Süleyman Soylu bu Sefer’de iddiasını bu sefer daha geniş ve yüksek tuttu.

Temmuz’da ekonomi uçacaktı!

Yürüyerek Irak ve Suriye ye gideceğiz demesi ise akıllara. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye’de camide namaz kılacağız demesi akılarla getirmişti,

Süleyman Soylunun bu mesajına ise destek gelmemesi ise gözlerden kaçmadı. Soylunun ak partiden ayrıldıktan sonra destek görememesi halde MHP içinde görev alacağı konuşuluyor.

Süleyman Soylu Erdoğan’a Özendi! Suriye’ye yürüyerek gideceğiz!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak’taki bayramlaşma programında yaptığı konuşmada “Allah bize, size o günleri gösterecek” diyerek “Buradan yürüyerek Irak’a gideceğimiz, Suriye’ye gideceğimiz, hep beraber Libya’daki kardeşlerimize selam olsun diyebileceğimiz günler uzak değil” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı açıkladı: Afganistan’dan 10 milyon kişi göç edebilir! Kriz yaklaşıyor!

HIZLI YORUM YAP