Süleyman Soylu Güç Kaybetmeye Devam Ediyor! Uyarmıştık, Güç Sarhoşluğu Yaşıyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,3683$% 0.14

EURO

34,9779% -0.3

STERLİN

40,9661£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,36%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Süleyman Soylu Güç Kaybetmeye Devam Ediyor! Uyarmıştık, Güç Sarhoşluğu Yaşıyor!

Süleyman Soylu Güç Kaybetmeye Devam Ediyor! Uyarmıştık, Güç Sarhoşluğu Yaşıyor!

Süleyman Soylu güç kaybediyor bu gidişle unutulacak, Ümit can Uygun davasın sonrası Soylu yine gündeme düştü!

Türkiye Cumhuriyeti’nin son dönemde en fazla konuşulan isimleri içinde ikinci belki de üçüncü sırada olan kişi bir bakan bu kadar eleştiri alıyorsa bu gidiş iyi değildir..

Süleyman soylu istifa sürecinden sonra bir dönem büyük destek aldığı toplumdan kopmaya başladı, özelikle aktrol ordusu onu savunmaya geçtiği an Süleyman soylu gerçekten onu destekleyen halktan uzaklaşmaya başladı gibi görünüyor.

Ne oldu sana ne oldu böyle!

Bende şahsen kendisini bazı noktalarda inanılmaz severim meshale taşralı, Anadolu, erkeği sesi, havası ve duruşu ile insanı siyaseten kendisine bağlıyor, iş olarakda PKK için konuşmaları ve tepkisi son derece iyi lakin, son dönemlerde yapmış olduğu yanlış çıkış ve söylemler ile güç elinde patlamak üzere. Bu güç sarhoşluğu insana hata yaptırır. Sayın bakan soyluda bu hataya düştü, ilk istifa ettiği günden sonra şunu yazdım umarım trollerin oyununa gelmez bilâkis ak trol ordusu eski fetöcu hesaplar olduğu için büyük bir algı göçü sahte hesaplarla güç elde etmek onu gerçekmiş gibi yaşamak ve  o yalana inanmak ahmaklıktan başka bir şey değil.

Soylu son 3,5 aydır trol orudusu tarafından açıkça desteklendi ve çıkıp bu hesaplar sahte hesaplar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı var bu şekilde sahte isimlerle mesaj yazmak suçtur demek gerekirken kapıldı o tuzağa.. ama uyarmıştık bu uyarma devletin tepesinde olan adamın trollere değil halkın ve hakkın ta kendisine ihtiyaç vardır..

Şimdi ise sayın İçişleri bakanı Süleyman soylu katil olduğu söylenen Aleyna Çakır’ın katili olduğu düşünülen ümit can uygun ve babası tarafından uyarılıyor, yardım edin deniyor, Süleyman bey biz yapmadık diyor!! Devletin hakimi Süleyman soylumu değil! Parti devletimi bu ülke hayırlıdır?

Şimdi her önüne gelen Süleyman soylu ile resim çekinerek yardım isteyecek öylemi sebep?

Gelelim Müge Anlı hanıma!

Devletin polisi, savcısı hakimi dururken yüzlerce insanın katili bulduğu gibi kaçıranları da buluyor, anlamadığım şu millet polise ihbar etmediği olayı Müge hanıma söylüyorsa bu programlarda katiller bulunuyorsa ve müge hanımda polise destek oluyorsa ya halk polis, hakim, savcıya kısaca devletine güvenmiyor demek değil mi?

Yıllardır bulunamayan kadını veya katili aylar içinde Müge çözüyor ise polis ne iş yapıyor! Bakan ne iş yapıyor..

Kimse kusura bakmasın ama herkes aklını başına alsın Sultan Süleyman’a kalmayan dünya kimseye de kalmaz..

Kısaca Süleyman soylu çıkıp açıklama yapması gerek, kısaca adalet bakanı çıkıp açıklama yapması gerek!

Sonra vay efendim oylar düşüyor nasıl düşmesin halkın polise savcıya güveni kalmadı ise birazda kendinizde suç arayın.. her sıkışan bir bakana sesleniyor bu ne muz cumhuriyeti mi!

Ersoy k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Adnan
    4 yıl önce
    0 0

    Adam bilmem nerenin başkanı Soylu ile görüşmüş bir fotoraf çektirmek istedi ise bunda suçlu Süleyman Soylu mu?

  • Ersoy k
    4 yıl önce
    0 0

    Tabiki değil çünkü herkesle resmi var fakat TV ekranına çıkıp gazetecilere süleyman beyin adını vermesi doğrumu yazıyı okumuşsun ama onuda yanlış anlamışsın. Bu yazıda ülkede polis hakim savcı yokmu ki bir vatandaş yardım edin bakana diyecek, sizin devlet anlayışınız bir bakanamı yoksa o üğlkenin adalet terazisini tutması gereken polis v savcı ve hakimlerin mi? eğer devlet anlayışınız sadece bir bakana bağlıysa ki yanlıştır bu o halde diğer orta asya ülkeleri gibi güvenilmez iş yapmaz kişilerden sorumlu olacaksınız demektir. Adaleti sağlamak ve düzen kurmak bir bakanın işi değildir. heleki bir katil olduğu iddia edilen kişi çıkıp bakana seslenek hangi mantık size bunu savunmayı öğretiyor.

Sıradaki haber:

Halil Sezai’nin ev basıp yaşlı adamı dövdüğü görüntülerin tamamı

HIZLI YORUM YAP