Categories: GÜNDEM

Songül Karlının eski Kocası Metin Yüncü dolandırıcılıktan yakayı ele verdi!

Songül Karlının eski Kocası Metin Yüncü dolandırıcılıktan yakayı ele verdi! Magazin dünyasına bomba gibi düşen olay sonrası haraketli saatler yaşandı. Olay esnasında bir çok bilgi ve dokuman ele geçirildi.
Şarkıcı Songül Karlı’nın 100 milyon liralık dolandırıcılık iddiası üzerine eski eşinin de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Songül Karlı eski kocası Metin Yüncü’nün evlilikleri süresince kendisini kandırarak aracını ve Sultanbeyli’deki bir arsasını satıp 30 milyon TL’ye yakın parasını aldığını belirten şarkıcı, mağdur olduğunu söylemişti.

DHA’nın haberine göre, Songül Karlı 5 yıl evli kaldığı ve 2017 yılında boşandığı eşi Metin Yüncü tarafından yaklaşık 100 milyon lira dolandırıldığını iddia etmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Songül Karlı’nın iddiaları üzerine inceleme başlattı.

SERBEST BIRAKILDILAR 

Polis ekipleri geçtiğimiz çarşamba günü aralarında Karlı’nın eski eşi Metin Yüncü’nün de olduğu 5 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Kerem K. ,Mediha Gülcan E. ve Mustafa K. sevk edildikleri adli makamlarca ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Dün adliye sevk edilen Metin Yüncü ve Sezai T. ‘ye ise yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartı konularak serbest bırakıldılar.

Songül Karlı Yüncü’nün evlilikleri süresince kendisini kandırarak aracını ve Sultanbeyli’deki bir arsasını satıp 30 milyon TL’ye yakın parasını aldığını belirten şarkıcı, mağdur olduğunu söylemişti.

SARKICI SONGUL KARLI'NIN 100 MILYON LIRALIK DOLANDIRICILIK IDDIASI UZERINE ESKI ESININ DE ARALARINDA BULUNDUGU 5 KISI GOZALTINA ALINDI ISTANBUL,(DHA)
SARKICI SONGUL KARLI'NIN 100 MILYON LIRALIK DOLANDIRICILIK IDDIASI UZERINE ESKI ESININ DE ARALARINDA BULUNDUGU 5 KISI GOZALTINA ALINDI ISTANBUL,(DHA)

Kaynak Yeniçağ:

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

2 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

2 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

2 hafta ago