SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, yayın sırasında tırnaklarını kesti | GÜNDEM
DOLAR

32,3792$% 0.15

EURO

35,0672% -0.22

STERLİN

41,0282£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,08%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.001,00%-0,17

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, yayın sırasında tırnaklarını kesti

SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, yayın sırasında tırnaklarını kesti

SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, yayın sırasında tırnaklarını kesti! Skandal görüntüler sosyal medyada gündem oldu, Bir çok kişi ise böyle rezalet bir yayın görmedikleri belirterek Moderatör ve ekibine tepki gösterdi.

HAKAN BAYRAKÇI TIRNAK KESTİ!

Yayın sırasında tırnak makası ile tırnaklarını kesen Hakan Bayrakçı’nın durumu tartışıldı, bir çok kişi rezalet bir yayın olduğunu belirtirken, özellikle böyle bir kanalda bu tarz olayların ne kadar insanların sorun ve sıkıntılarından uzak olduğunu düşündüğünü belirten mesajlar paylaştı. Moderatör dahi yayından kopuk olması ise gözlerden kaçmadı! Moderatör ise Ak partiye yakın gazeteci olan Ahmet Hakan..

Tarafsız Bölge’de Hakan Bayrakçı canlı yayında tırnak kesti

CNN Türk canlı yayınında dikkat çeken anlar yaşandı. SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, yayın sırasında tırnaklarını kesti.

CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, tırnaklarını keserken görüntülendi.

CNN Türk’te Ahmet Hakan moderatörlüğünde yayınlanan Tarafsız Bölge’ye 26. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Siyaset Bilimci Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, gazeteciler Zafer Şahin ve İsmail Dükel katıldı.

Cumhurbaşkanı adayları ve anketlerin konuşulduğu anlarda Hakan Bayrakçı tırnaklarını keserken görüntülendi.

Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Eleştirilere yanıt veren Bayrakçı’nın Twitter’dan paylaştığı mesaj şöyle:

“Canlı yayından hemen önce elime ve parmaklarıma bulaşan sıcak sıvı mumun verdiği acıdan ve özel durumdan kurtulmak için yayında yaptığım bir müdahaleden ötürü özür diliyorum. Ancak böyle bir durumu fırsat bilip hakaret yağdıranların da asıl amacını biliyorum.” (HABER MERKEZİ)

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Anayasa Mahkemesin ‘de Zühtü Arslan yeniden başkan seçildi

HIZLI YORUM YAP