Sezgin Baran Korkmaz'ın tutuklanması Milli Güvenlik Sorunudur! | GÜNDEM
DOLAR

32,5156$% -0.11

EURO

34,9981% 0.37

STERLİN

40,8768£% 0.48

GRAM ALTIN

2.429,30%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,56

a

Sezgin Baran Korkmaz’ın tutuklanması Milli Güvenlik Sorunudur!

Sezgin Baran Korkmaz’ın tutuklanması Milli Güvenlik Sorunudur! evet yanlış duymadınız şimdi bu adam yurt dışında tutuklandı, muhtemelen serbest kalacak ama bir çok şeyde anlatacak.

AMERİKA ESKİ AMERİKA DEĞİL!

O deli oğlan trump vardı show yapan bir kişiydi fakat şimdi Joe biden gibi bir adam var ve Trump’a söylenen sözleri ona söylemek hata olacağı gibi bir çok konuda da geriye götürecek. Geçtiğimiz günlerde g7 zirvesi ve diğer buluşmalarda yolsuzluk paravan şirketlerle ilgili aslında açıklama yapılmıştı, bunu gören gazeteciler aslında gündeme getirmese de ulusal ve milli güvenlikle ilgilenen kişiler bunu rahatlıkla okuyabilirdi.

Sezgin baran Korkmaz’ın yakalanmasına sebep olan konu şu meşhur otel de olan ortaklık ve oraya çöktüğü söylenen kardeşler, hatırladınız değil mi?

Hatırlatayım

ABD’de Utah Federal Savcılığı, mahkemeye başvurarak iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’ın (SBK) Türkiye’deki varlıklarının ABD tarafından geri alınmasını talep etmişti. ‘Kingston Kardeşler‘in ABD Hazinesini dolandırarak elde ettiği yarım milyar dolar civarındaki teşviklerin en az 132 milyon dolarının Türkiye’ye gönderildiği görülmüş, iki kardeş de mahkeme süresince haftalarca şahitlik yaparak suçlarını itiraf etmiş ve mahkum olmuşlardı.

Kingston Kardeşler bu arada itirafçı olduğunu ‘da unutmayın..

Kısacası ikinci bir olay bu ve ciddi manada Gözler Türkiye’ye ikinci kez çevrilecek..

Bu durum Devlet adamlarını zora sokacağı kesin gibi fakat asıl olan Devlet adamı değil Türkiye’nin uluslar arası arenada bu itham ve olaylarda adının sıkça anılması olacak.

Bakın Dünya’da Türkiye’de iki şehir en fazla uyuşturucu kullanılan bölgelerden iki şehir çıkardı

  • İstanbul
  • Adana

evet şaka gibi..

Bu ayrı mesele fakat Sezgin Baran Korkmaz’ın söyleyeceği sözler ‘de ne geçeceği merak ediliyor ve bu Türkiye’de olduğu gibi gizli değil herkesle paylaşılır.

Sezgin Baran Korkmaz’ın ilk olarak birinci bir ülkede sorgulanması Milli güvenlik sorunudur. Sonrasında Türkiyeye verilir mi bilinmez verilesede ilk sorgudan sonra tartışma çıkar neden mi ABD medyası tüm belge ve sözleri paylaşır bizde durum farklı olacak bu durumda devletimize ağır bir yük gelecektir.

Düşünün aranan bir adam başka bir ülkede tutuklandı Türkiye’de aranan bir adam.. Bir başka ülkenin isteği ile. FBI CIA eliyle alınıyor biz? Biz kendi içimizde debeleniyoruz, Akşam Kılıçdaroğlu, sabah başka bir olayla..

Bu ithamlar sorun olmaya devam edecek olursa ülkemizin prestijine zarar vermesi ne anlama gelir. ilkini ben söyleyeyim

1 Türkiye Avrupa ve Ortadoğu’da gücünü kaybeder..

2 Avrupa’da olan vatandaşları ‘da zor durumda kalır.

Şimdi süreci hep beraber bir başka ülkenin yargısından dinleyeceğiz ve emin olun Sedat Peker’in videolarından daha fazla ses getirecektir.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li Faik Öztrak: Erdoğan F-35,S-400 ABD yaptırımları ve Mehmetçik Afganistan Açıklaması!

HIZLI YORUM YAP