Serenay Sarıkaya'nın Göğüs silikonları patladı! Estetik merkezinden çıkarken görüntülendi | GÜNDEM
DOLAR

32,5805$% 0.09

EURO

34,9202% 0.1

STERLİN

40,6115£% 0.18

GRAM ALTIN

2.436,87%0,29

ÇEYREK ALTIN

4.089,00%0,29

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Serenay Sarıkaya’nın Göğüs silikonları patladı! Estetik merkezinden çıkarken görüntülendi

Serenay Sarıkaya’nın Göğüs silikonları patladı! Estetik merkezinden çıkarken görüntülendi

Murad Abdurrahman Baltacı haberine göre, Serenay Sarıkaya‘nın Göğüs silikonları patladı! Estetik merkezinden çıkarken görüntülendi, Serenay sarı kaya’nın ise psikolojisinin bozulduğu söyleniyor, bir çok konuda duygusal olması ile bilinen oyuncunun psikolojik destek alacağı iddia edildi

 

Geçtiğimiz günlerde göğüslerindeki silikonların patladığı iddia edilen Serenay Sarıkaya önceki gün ilk defa Nişantaşı’nda bir estetik merkezinden çıkarken görüntülendi. Sarıkaya, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla çok konuşulan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya bu defa bambaşka bir konu ile magazin gündemini meşgul ediyor.

Sarıkaya’nın geçtiğimiz günlerde göğüslerine estetik yaptırmak için özel bir hastaneye adını ve soyadını değiştirerek kayıt olduğu iddia edilmişti.

Serenay Sarıkaya’nın hastaneye giriş için adını Seren Kaya yaptığı söylentileri dilden dile yayılmıştı. Fakat Sarıkaya’nın menajeri isim iddiasını yalanlamıştı. Bunun üzerine hastane yönetimi açıklama yapmıştı.

Özel hastanenin Başhekimi, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın 7 Ekim Çarşamba günü hastanede geçirdiği operasyonla ilgili medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu belirterek “Hastanemizi zan altında bırakacak şekilde, basında ‘sahte isimle hastaneye yatışı yapıldı’ şeklinde haberler yayınlanmıştır.”

“Bu iddialar asılsızdır ve doğru değildir. Hastamız Serenay Sarıkaya, 7.10.2020 – 08.10.2020 tarihleri arasında kendi ismiyle hastanemizden hizmet almış ve taburcu olmuştur” dedi.

Tüm bu iddiaların ardında başarılı oyuncu geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki estetik merkezinden çıktıktan sonra apar topar hızlıca aracına binerken görüntülendi.

Basın mensupları oyuncuya “Estetik için mi geldiniz?” sorusuna Sarıkaya, “Acelem var, lütfen daha sonra sizinle konuşalım” cevabını vererek oradan hızlıca ayrıldı.

Öte yandan Serenay Sarıkaya, üç ¸ yıl önce memesinde tespit edilen kitle nedeniyle bıçak altına yatmıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Burak Deniz, sevgilisi Didem Soydan’la sarmaş dolaş fotorafı

HIZLI YORUM YAP