Seren Serengil: Bizde olsa hapse girerler dünyada diğer kişilere neler yapılıyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,5997$% 0.33

EURO

34,7801% -0.14

STERLİN

40,6449£% -0.25

GRAM ALTIN

2.520,13%1,46

ÇEYREK ALTIN

4.303,00%1,24

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Seren Serengil: Bizde olsa hapse girerler dünyada diğer kişilere neler yapılıyor!

Seren Serengil: Bizde olsa hapse girerler dünyada diğer kişilere neler yapılıyor!

 

 

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Seren Serengil, Bilal Göregen ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın montajlanan videosunu gerçek zannedince alay konusu oldu. Fakat yaptığı bir yorum ise gözlerden kaçmadı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın espri kaldırabildiğini dile getiren Bircan, ‘Seren Serengil Sert öyle bir cevap verdiği, dünyada diğer liderlere neler yapılıyor bir bilseniz aynısı bizde yapılsa hapse atarlar!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Bircan Bali ile Seren Serengil‘in yaptığı Söylemezsem Olmaz programında ilginç anlar yaşandı. Magazin konularının yanı sıra sosyal medyada çok etkileşim alan videolara da yer verilen programda sunuculardan Seren Serengil, montaj olan videoyu gerçek zannedip yorumlamaya başladı.

“TAYYİP BEY BAZEN TATLI OLABİLİYOR”

Yıllar önce yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla tanınan Bilal Göregen ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videoları sanki yan yanalarmış gibi montajlandı. Bu videoyu gerçek zanneden Seren Serengil ise “Tayyip Bey bazen çok tatlı olabiliyor” yorumunu yaptı.

BİRCAN’IN TEPKİSİ SEREN’İ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Videoyu izleyince montaj olduğunu anlayan Bircan Bali ise “Onu biz oraya oturttuk dimi böyle bir şey olamaz” deyince Serengil’in yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Acun Ilıcalı, Survivor 2021’de ilk isim Cemal Hünal!

HIZLI YORUM YAP