Şerefsiz bunlar Asansör tecavüzcüsüyle ilgili pes dedirten detay Filistinli çıktı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Şerefsiz bunlar Asansör tecavüzcüsüyle ilgili pes dedirten detay Filistinli çıktı!

Şerefsiz bunlar Asansör tecavüzcüsüyle ilgili pes dedirten detay Filistinli çıktı!

Şerefsiz bunlar Asansör tecavüzcüsüyle ilgili pes dedirten detay Filistinli çıktı! Türkiye’de her gecen gün artan sığınmacı sayısı tartışılmaya devam ediyor, Esenyurt’da olan olay sosyal medyanın gündemine düşerken, aynı Filistinli tacizci sapığın daha öncede aynı suçu işlediği ve serbest bırakıldığı bildiriliyor.

Sosyal medyanın gündemine düşen sığınmacı olayı ile ilgili olarak Ak parti ve MHP yoğun şekilde eleştiriliyor, Ak parti ve MHP sığınmacıların kalacağını ve kimlik verilmesi ile ilgili olarak girişimlerin devam edeceğini bildirmişti.

CHP VE İYİ PARTİ SIĞĞINMACILARIN ÜLKERİNE DÖNMESİ GEREKİTĞİNİ SEÇİMDEN SONRA İKTİDARA GELDİKTEN SONRA BUNLA İLGİLİ GÖNDERMELERİN BAŞLAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI.

 

İstanbul’da bir sitenin asansöründe bir kadına tecavüz girişiminde bulunan saldırgan hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Polis tarafından kıskıvrak yakalanan zanlının 16 yaşında ve Filistin uyruklu olduğu tespit edildi. Sapığın daha önce yaşı küçük bir kıza tacizde bulunduğu ve tutuksuz yargılandığı öne sürüldü.

KAMERAYI KAPATMAYA ÇALIŞTI

Olay, Esenyurt sınırlarındaki Pınar Mahallesi’ndeki bir sitede yaşandı. 35 yaşındaki Özbekistanlı U.K., sabaha saat 04.30 sıralarında arkadaşının doğum günü partisinden döndü. Dairesine çıkmak için site asansörüne bindi. Asansör tam kapanırken bir erkek içeriye girdi. U.K’nın arkasında bir süre bekledi ve kamerayı ters yöne çevirmeye çalıştı. Daha sonra cinsel saldırıda bulunan şüpheli, yere yıktığı U.K’nın bağırarak direnmesi üzerine kaçtı.

İKİNCİ SALDIRISI

Yaşadığı şok karşısında neye uğraştığını şaşıran kadın, durumu polise bildirdi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelinin A.A. (16) olduğunu belirledi. Filistin uyruklu olan şüphelinin daha öncede yaşı küçük bir kıza tacizde bulunduğu öne sürüldü.

Saldırganın da yaşının küçük olduğu için işlemlerinin tutuksuz yapıldığı öğrenildi. Polis ekipleri ikinci kez cinsel saldırı suçuna karışan şüpheliyi yakaladı. Emniyete götürülen şüphelinin sitenin bahçe duvarından atlayarak içeri girdiği öğrenildi.

“ELİYLE AĞZIMI TUTTU, YARDIM İSTEYEMEDİM”

Şüpheli emniyete götürüldü, mağdur kadının da ifadesine başvuruldu. U.K., ifadesinde, şunları söyledi:

Arkadaşımın doğum gününden döndüm. Asansörden içeriye girdiğimde, son anda bir erkek içeriye girdi. Telefonla oyalanıyordum. Bana saldırdı. Eliyle ağzımı tutarak “Sus sakin ol” dedi.  Ben yardım istemek için bağırmaya çalışsam da ağzımı tuttuğu için bağıramadım. Saldırgan beni yere düşürdü. Göğsüme dokunarak, çorabımı çıkarmaya çalıştı. Tekmelerle savurarak kurtulmaya çalıştım. Ancak kalkmadı. Aramızda itiş kakış yaşandı. Asansör kapısı açılınca kalkarak kaçtı.

Sözcü

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gözaltına alınan YouTuber konuştu: ‘Topluma mal olmuş bir kişinin yaptığı ahlaksızlığı ortaya çıkarıyoruz’

HIZLI YORUM YAP